Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

my 2nd hand life

Jan 28, 2011

GREEN CLOTHES. Vinkkinä kaikille ekologista muotia arvostaville
Vihreät Vaatteet -blogi sekä samanniminen
vintage-tuotteita suosiva Vihreät Vaatteet -verkkokauppa. Me like!




kuva | vihreät vaatteet



Labels: ,

Jan 24, 2011

HURRY HURRY. Kamalasti tapahtuu nyt joka rintamalla. On kuntoprojekti, tutkimusprojekti, kotiprojekti ja vielä keväinen Pariisin matka tulossa maaliskuussa! En silti valita, näin aktiivinen en ole ollut sitten kesän ja eiköhän näillä eväillä se kevätkin joskus tule. Mitta on niin täynnä tätä lunta ja jäätä. Kaatunutkin olen tänä talvena ennätykselliset yhdeksän kertaa!! Viimeksi tänään...

Täällä kotona ei kummempia ole tapahtunut, vähän väriä on yritys tuoda, mutta toistaiseksi laihoin tuloksia. Tykkään edelleen tästä lilasta eli ehkä sille jostain vielä kaveri, niin johan piristyy atmosfääri. Tulppaanit ovat vuoden ensimmäiset. Lakastuivat päivässä, joten ennen sipulikukkia tyydyn ainoastaan ihailemaan, miten sisukas oliivipuuni luo uutta vihreää lehteä, jes jes!! Kohta nukkumaan. Voikaapa taasen hyvin!




Hi! I have million new projects going on: my research project, house project, fitness project and a trip to Paris in March! Lucky me, I haven´t been this active since last summer so I feel great. In home front I´m looking inspiration from bright colours such as this lila. Well needed in here Finland where we reallt have snow up to our ears. At least I have :)

all the best | maiju

Labels: ,

Jan 16, 2011

BOWLING ALONE. Hetki taas vierähtänyt viime asioinnista. Uuden työn ja kuntosalikortin myötä yritän haeskella uutta rytmiä. Vaatii priorisointia ja välillä bloggailu ikävä kyllä jää viivan alle. Mukavia löytöjä on silti tullut mukavasti vastaan eli niistä yritän postailla myöhemmin.

Kuvan kulhot ostin Linköpingistä jouluna. Kulhoja on ihan riittämiin jo ennestään, mutta näitä en voinut jättää. Ja tähyilenpä jopa täydennystä tähän Borsten sarjaan...





Some bowls from the Dansih Borste. I would like to get some more...black & white,
always my favourite!


hugs | maiju

Labels: ,

Jan 5, 2011

SWEET MEMORIES. Ollapa taas kesä. Sitä odotellessa voi vaikka huvittaa itseään kuvankäsittelyllä - keskiyöllä. Puistopiknikkejä, veneretkiä, yöllisiä kevätrullaeväitä läpimässä kesäyössä...



Sweet summer memories... what can I say.. Boat trips, picnics, springrolls in the middle of the warm summer night...


hugs | maiju

Labels: ,

Jan 3, 2011



2011. Vietimme leppoisan joulun suvun parissa. Ja riehakkaan uuden vuoden ystävien mökillä. Kävin jopa avannossa ensimmäistä kertaa! Kaikenkaikkiaan oli ihana olla lomalla ja saada hengähdystauko kaikesta tavallisesta.

Uusi vuosi aina mietityttää - mitähän tänä vuonna tapahtuu..? Muutoksia on varmasti tiedossa, joista ensimmäinen toteutui tänään. Aloitin piiitkän ja työteliään prosessin eli väitöskirjan teon yliopistolla. Eka päivä on aina jännä, mutta meni onneksi hyvin.

Kaikki on siis hyvin, paljon onnellisuutta ilmassa - tästä on hyvä aloittaa uusi vuosi!




A quick new years greeting from my part. I´m always wondering what the new year will bring, some changes I guess. But it is not a bad thing, or as I discovered today on my first day in the new job - things can work out. Right now I´m so happy with all I´ve got!


wish you love and happiness for the 2011 | maiju

Labels: