Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

my 2nd hand life

Feb 14, 2011

Lovely Valentine´s Day!


Labels:

Feb 7, 2011

COFFEE TABLE. Tuntuu ikuisuudelta, kun viimeksi olin täällä päivittämässä jotain järkevää. No nyt yritän senkin edestä eli seuraavassa tulee kuvallisia todisteita viime viikonlopun inspiraatiopuuskasta. Sen seurauksena sain järjesteltyä olohuonetta uuteen uskoon eli päivitettyä vähän keväisempää ilmettä. Värit kiinnostavat edelleen kovasti ja nyt onkin jatkuva haku päällä, jotta löytäisin lisää kivoja tyynyjä. Tulee vaan niin myöhässä aina nämä sisustustrendit tänne Suomeen eli romanttisia pellava- ja tekstityynyjä kyllä löytyy kyllästymiseen asti, mutta kivoja väriprinttejä ei millään. Ärsyttävää...





Olohuoneen isoin muutos on sohvapöytä, joka syntyi yhdistelemällä kaikkea jo ennestään meiltä löytyvää eli vanhasta ovesta tuli kansi ja kahdesta pullokorista runko. Keskellä on kolmas kori, mutta se ei tue pöytää. Toimii vain lehtikorina. Iso sohvapöytä oli tosi toivottu muutos, sillä kaipaan tähän paljon tilaa teekupeille, kynttilöille yms! Puhumattakaan lukemattomista mahdollisuuksista muuttaa "sisustusta" tässä :) Nyt pöydällä on kokoelma kynttilöitä, kaikki kirppiksiltä. Keväisiä päiviä!





Hi, some new pics from my living room. This time I have created a new coffee table from old stuff: a vintage door together with two wooden boxes and it was finished! Simple but still practical! Do I need to say how much I like the thousand possibilities to change decorations here, hihi :) I´m still graving for new colourful cushions to really spice the spring wibes here. Lovely with the sunshine...oh yes!


inspiring spring everyone | maiju

Labels: , ,