Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

my 2nd hand life

May 27, 2011

CAN´T WAIT! Auts blogi näivettyy päivitysten puutteessa. Mutta parempaa on onneksi näköpiirissä, sillä juhannusviikolla koittaa muutto ihanaan vanhaan puutaloon kera kahden rakkaimman! Lautalattiat, kolme toimivaa kakluunia, Högforsin puuhella...oioioioi..odottaminen on ihan jo tuskallista kaikkien ideoiden tulviessa päähän. Nykyinen asunto onkin täyttynyt tuoleista, lampuista ja muusta tavarasta, jotka odottavat uutta kotia... Eli paljon on pian luvassa!

Mutta sitä ennen on tiedossa onneksi muutakin kivaa eli reissu Amsterdamiin ensi viikolla. Olen jo googlannut kaikki paikalliset kirppikset ja markkinat eli jännityksellä odotan, mitä Amsterdamilla on tarjottavana! Ennen kaikkea reissulla on kuitenkin tarkoitus nauttia kesästä, puistopiknikeistä sekä leppoisasta oleskelusta. Laitan kuvia ja vinkkejä myöhemmin :)

Seuraavassa muutama kuva ystävieni häistä, joissa olin kuvaamassa. Kaikinpuolin mukava tehtävä, päivä oli aurinkoinen ja lämmin, ja hääpari yksi liikuttavimmista, joita olen nähnyt. Oli ihana olla mukana seuraamassa kahden huikean ihmisen suurta päivää!

aurinkoista viikonloppua! | m



Labels: