Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| X-MAS INSPIRATION

Nov 16, 2012

| X-MAS INSPIRATION

Perjantaita! Täältä katosi pikkupakkaset ja sen myötä mun orastanut jouluinnostus. Kaikki joulujutut tai siihen viittaavat talvisemmat koristelut on siis edelleen laittamatta, vaikka mikään kiire tässä ei tietenkään ole. Mutta olishan se kiva saada annos inspiraatiota jostain ja kotia vähän talvisempaan lookkiin. Taidan aloittaa blogeista ja edellisvuosien joululehdistä, nämä Ferm Livingin joulukoristukset antoi jo kunnon sykäyksen! Kertokaas muuten, mikä on teidän mielestä tämän joulun the koriste tai juttu - viime vuonna olin aistivinani, että Tine K:n oksista tehty tähtikoriste oli kovassa suosiossa?
Happy Friday! I was already a bit excited about x-mas couple of weeks ago, but after those minus degrees disappeared I have not have any lust to decorate our house. Or time. So now I´m longing for some x-mas inspiration - I guess this means reading blogs and interior magazines with x-mas issues :) These x-mas decorations from Ferm Living gave me a much needed kick - love, love, love!


Be well! | m


Labels: , ,

2 Comments:

At 17/11/12 08:54 , Blogger Susanna Tamminen said...

Olen itsekkin huomannut nuo Ferm Livingin joulukoristeet, tosi ihanat. Varsinkin tuo joulukynttelikkö :)

 
At 18/11/12 01:37 , Blogger Anonymous said...

Kunhan vaan saan itseäni niskasta kiinni, alkaa täällä hirmuinen joulukalenterinaskartelupaskartelupäivä. Ajattelin kyhätä semmoisen tulitikkurasioista, mutta minne himputtiin ne tulitikut laitan, kun en ole lainkaan ennakkoon viisaana säästänyt tyhjiä tulitikkuaskeja...Turkanen! Tuo Ferm Livingin kalenteri olisi kyllä ihana, jos omat askit ja rahkeet ei riitä...

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home