Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| SWINGING

Apr 26, 2012

| SWINGING

Ah miten inspiroivia kuvia - värit, huonekalut, vanhaa & uutta sekä designia yhdistettynä lapsiperheen elämään! Täydellistä! Mun silmä kiinnittyi kuitenkin ensikädessä noihin katosta roikkuviin jumppajuttuihin, haluaisin niin Paavolle pienen keinun tai jonkun kiipeilyjutun. Vanhat puolapuut olis ihan parhaat, mutta niitä ei varmaan kovin helposti löydy? Jos joku tietää/omistaa/haluaa luopua puolapuista, niin laittakaa viestiä tulemaan!!
pic 1  |  milk / k. balas 
pic 2  |  ? (source unkonwn)


I love these pictures and everything in them: the colors, furniture, how old meets new and design in ordinary familylife! Perfection! One thing I specially adore is the gymnastic things - I want something similar for Paavo also. A swing or stall bars. Vintage stall bars (those things you climb on to school gymnastics) would be the best, but maybe too hard to find? If anyone knows where to get one, please let me know!


♥ / m

9 Comments:

At 26/4/12 10:10 , Blogger Henna said...

Hei, olen aikoinani bongannut kuvan Milk Magazinen sivuilta: http://www.milkmagazine.net/la-famille-ryan-new-york/ : )

 
At 26/4/12 10:11 , Blogger Kirsi said...

Just eikä melkein mun makuun. Tuolla näkyy eletty elämä.

Mukavaa viikkoa!

Kirsi

 
At 26/4/12 10:22 , Blogger maiju said...

Kiitti!! Jäljitin kuvaa aikani Pinterestin kautta, josta sen löysin mutta eihän sieltä löydä mitään. Alkuperäiset linkit häviää niin äkkiä :(

 
At 26/4/12 10:23 , Blogger maiju said...

Niinpä, oikeaa elämää eikä mitään asuntomessutaloja tai edustusasuntoja :)

 
At 26/4/12 12:31 , Blogger Pieni Lintu said...

Vau - ihanan rentoa meininkiä! :)

Ainut vaan, toi eka kuva..olisko vaa rekvisiittaa, eihän tommosii putkiin voi kiikkuja kiinnittää, rojahtaa pian koko putki ja katto menee pilalle. :D

Mut ideana tosi kivat. Meillä oli edellisessä kämpässä keinu sisällä ja se oli kyllä todella ihana poitsun mielestä, nyt tässä kämpässä vaa ei ole ollu paikkaa mihin laittaa ja toi kattokin on vähän kumma. Hmph..no ulos vaa kiikkumaan ja kiipeileen, onneksi on pihassa leikkikenttä ees jonkinlainen. :)

 
At 26/4/12 18:29 , Anonymous Saija said...

Ihana koti kivoja juttuja ja väriä pullollaan -I like!

 
At 26/4/12 18:59 , Blogger Nonna said...

Ihanat tunnelmat kuvissa! Kyllä kelpais.

Meillä roikkuu olohuoneessa tuollainen tankohässäkkä (korkeus tosin on vain murto-osa tuosta kuvan jutusta), ja lapset tykkäävät roikkumisesta ihan kybällä! Kyllä siinä käsivoimat kehittyvät, 4-vuotias neitikin saa useamman leuan vedettyä!

 
At 26/4/12 20:03 , Blogger Krisse said...

Turussa Nummenpuistokadulla sijaitsevan kuntosalin pihalla lojui kuukausitolkulla vanhoja puolapuita (siis sellaisia kokonaisia osia, joissa on monta puolaa kiinni). Olisin halunnut ne sieltä käydä itselleni nappaamassa, kun roskia selvästi olivat, mutta eipä multa löytynyt säilytyspaikkaa niille oman asunnon ostoa odotellessa.

 
At 28/4/12 00:07 , Blogger satmaari said...

Espoon Matinkylän kierrätyskeskuksessa oli ainakin vähän aikaa sitten paritkin vanhat puolapuut. Varasin jo toiset, mutta hakematta jäi -laattalattia+rimpuilu mietityttää.

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home