Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| FAIRYTALE FOREST

Nov 17, 2011

| FAIRYTALE FOREST

Kinkunpaisto marraskuussa saa näköjään aikaan jänniä sivuvaikutuksia - oon nimittäin ihan joulufiiliksissä! Ideoita alkoi muhia tänään jo aamupäivästä, kun merimies toi kotiin koivunhaloista tehdyt kynttilänjalat (tässä helppo DIY-vinkki!) Valkkasin siis pöllit meidän polttopuista ja mies lyhensi ja sorvasi puutyökurssilla niihin kolot. Siihen vähän oksia ja vanhoja pikkusieniä sekä iso sinkkinen lyhty, ja jouluasetelma nro 2 on valmis :)
sinkkilyhty * lantern in zink | jysk
kynttilänjalat * candle sticks | own creation
peura * deer | säde sisustus
Blogi hiljeneekin tästä hetkeksi, sillä viikonloppu kuluu valokuvauksen lähiopetusjaksolla. Odotan innolla palautetta meneillään olevasta sommittelujaksosta ja seuraavista aiheista. Näistäkin ehkä lisää ensi kerralla :)
Eating christmas ham forehand in November, has had funny side effects on me - I´m in my best christmas spirit and all inspired to create different decorations! Here is my effort for today: branches, tiny mushrooms, deer and candle sticks made by the sailor. This is my little DIY tip for the week: I picked two logs that sailor made shorter and drilled holes for the candles. I think I need couple more, simple and elegant just how I like it :)| m

Labels: , , ,

6 Comments:

At 17/11/11 17:26 , Blogger Something White said...

Beautiful!!

 
At 17/11/11 17:44 , Blogger selma said...

Upeat kuvat ja aivan ihanaiset yksinkertaiset koristeet! Kuten myös edellisessä postauksessa. Tykkään kovasti juuri näistä diy-jutskista!

 
At 17/11/11 21:14 , Blogger Kamomilla said...

Hauska idea ja hieno toteutus!

 
At 18/11/11 08:08 , Blogger Nonna said...

Ihanat kynttilänjalat ja kaunis asetelma! Noihin vielä sellainen metallisydän kynttilälle, niin paloturvallisuuskin on hoidossa. Itse olen kaivannut sellaisia puisiin sorvattuihin kynttilänjalkoihin, joita olen kirppareilta keräillyt.

 
At 18/11/11 12:22 , Blogger fair said...

Kaunis ja hauska asetelma. Pienet sienet tuttuja myös omasta lapsuudenkodista. Söpöjä!

 
At 19/11/11 00:42 , Blogger Mirjami said...

Ihana asetelma! Ja nuo pikkuiset sienet ovat tosi suloisia. Muistin juuri, että äidilläni on kyseisiä sieniä joulukoristelaatikossaan (ja ne silleen kivasti haalistuneita, kun ovat tosi vanhoja)...

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home