Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nov 13, 2011

MULLED WINE SO FINE. Tänään on isänpäivä! Jos oma isä pääsisi meille käymään laittaisin glögiä ja pipareita. Viime talven suosikki pitää kutinsa edelleen eli pyhä liitto syntyy pipareista, homejuustosta ja viikunahillosta, slurps!tarjotin * tray | backman / flea market
servetit * napkins | marimekko
tuikku * tealight | flea market
viikunahillo * fig jam | st. dalfourToday it is Fathers day. If my dad could visit us, I would serve mulled wine and ginger biscuits topped with blue cheese and fig jam. It is a holy combination of sweet and salty!


take care! | m

Labels: , ,

6 Comments:

At 13/11/11 20:22 , Blogger selma said...

Ymmärrän sun himon hyvin! Nam! Mä sain kylässä just jotain ihania pipareita ja vuohenjuustoa päällä, toimi kans hyvin!

 
At 13/11/11 20:26 , Blogger pieni mopo said...

Slurp - kyllä ehdottomasti parasta herkuteltavaa ja tarjoiltavaa =)

 
At 13/11/11 21:30 , Blogger Minna-Leena said...

Viikuna hillo on ihan parasta!

 
At 13/11/11 22:07 , Blogger Hyvä Mieli said...

Kiitos vinkistä, tuosta viikunahillosta vielä lisänä nimittäin!

 
At 13/11/11 22:43 , Anonymous Anonymous said...

Tampereella käydessäni etsiydyn aina Stockan hillohyllyn äärelle... Viikunahilloa olen muistaakseni joskus ostanut, mutten pipareiden kaveriksi ole hoksannut laittaa, paahtoleivälle vaan. Laitetaan vinkki korvan taa.

Mulla on ollut etsinnässä jo pitkän aikaa jotkut kivat glögikupit, kannukin olis kiva.
En oikein innostu Tsaikoista enkä varsinkaan niistä Iiitalan Hot and Cool-laseista.
Oisko sulla vinkkejä kivoista, sais olla ihan muutkin kuin glöginjuomiseen tarkoitetut. Jotkut speciaalit olis kivat, jotka ottais esille, kun glögikausi starttaa..

-Maria

 
At 14/11/11 12:23 , Blogger maiju said...

Hei kaikki, myös tuoreita viikunoita kannattaa kokeilla, jos löydätte *vink, vink* :)

Maaria: heititpä dilemman. Ja täytyy myöntää, että olen miettinyt tätä itsekin eli en myöskään kuulu Tsaikka- tai HaC-lasien faneihin. Vaihtoehtoja on todella vähän, mikäli haluaa n. 2 dl vetoiset lasit - sekalaisia pikkukuppejahan on myös tarjolla, mutta mun mielestä on aika turhauttavaa juoda jotain alle desin lasista. Hommaa rajoittaa myös se, että kuumajuomalaseissa on hyvä olla tuo pieni korva, jotta lasia ensiksikään pystyy pitämään käsissä.

Tekisin melkein niin, että etsisin mieluisat tavalliset lasit (vähän paksumpaa lasia) ja ompelisin niihin huovasta sellaiset "pidikkeet" ympärille. Ja ostaisin kivat lusikat ja/tai isoja kanelitankoja koristeeksi. Tuo kuvan punainen lasi on yksi kuudesta erivärisestä lasista ja esim. niihin voisi sopia harmaat huopa"reunustimet" Hot and Cold -lasien tyyliin. Parempaa vinkkiä en siis pysty antamaan, sori!

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home