Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

FIGHTING DARKNESS

Nov 5, 2011

FIGHTING DARKNESS

Kello oli tänään hädin tuskin edes neljä, kun alkoi jo hämärtää. Juuri ehdittiin saada silmät kunnolla auki, kun päivä alkoi taittua illan puolelle. Edellisillan juhliminen saattoi vaikuttaa asiaan eli pikku ulkoilun jälkeen ollaan ihan mielelllään rojahdettu sohvalle. Herkkuja, kynttilöitä ja TV-ohjelmaa on siis listalla tälle illalle! Päälle vielä napsautan la case de cousin paulin valosarjat ja tunnelma on taattu. Syötävän ihanat!
In Finland the days are getting darker each day. Today I hardly got my eyes open as the sun was already making room for the night. Yesterday´s party night out can have something to do with the thing that we were not feeling very active today..:) But anyway, I´m happy to be home having lots of candles, homemade pizza and TV shows! And the la case de cousin paul lights are definitely on! Love them!

| m

Labels:

8 Comments:

At 5/11/11 18:26 , Blogger Dooda said...

Oivoi, mun täytyy vaermasti hankkia tuotakin väriä itselleni! ;)

 
At 5/11/11 18:36 , Blogger Kaisa said...

Ihana kuva ja niin kotoisen näköistä. Täälläkin tunnelmoidaan kotosalla tämä ilta. :) Mukavaa ja leppoista sohvailua.

 
At 5/11/11 19:32 , Blogger Kamomilla said...

Niin ihanat- karamelliköynnös:)

 
At 5/11/11 20:45 , Blogger Hanna said...

Herkullisen kauniit! Kiitos myös kaikista upeista kuvista, jota täällä saa aina ihailla!

 
At 5/11/11 21:05 , Blogger RosaG. said...

Kauniita ovat. Olivatko hankalat 'koota'..?

 
At 5/11/11 21:19 , Blogger maiju said...

Kiitoksia kaikille kivoista viesteistä, nämä on kyllä niin herkut!

RosaG: Kokoaminen oli tosi helppoa. Tosin joissakin palloissa oli tuo kiinnityskohta niin väljä, että jouduin laittamaan lampun ympärille vähän kapeaa teippiä, jotta pysyivät paikallaan.

 
At 5/11/11 23:32 , Blogger sanna matilda said...

Heeeei! Etkö sinäkään malttanut lukea paketin kyljestä "kasausohjeita"? En minäkään aluksi ja kokosin justiinsa noin! :D Mutta kun puolet palloista pomppi lattioilla, aloin ihmetellä asiaa ja lopulta siis selvisi, että palloon kuuluu tehdä saksilla sentin viilto, jotta koko lampun saa ängettyä pallon sisään. Tässä lähikuva: http://www.divaaniblogit.fi/blogit/kesallakerran/2011/11/04/pauli-serkun-valopallot/

 
At 5/11/11 23:40 , Blogger maiju said...

Voi eikä, ajattelinkin että voiko nää oikeasti olla näin idioottimaisesti tehty!? Etsin kyllä ohjeita, mutta en (mukamas) löytänyt... täytyy katsoa uudestaan ja klikata tuo sun linkki :) KIITOS! Ehkä tämän mokan myötä napsin uudet kuvatkin, hehe

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home