Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Oct 27, 2011

SUGARFREE. Kestääköhän herkkulakko tällä kertaa.. Parempi olisi, sillä herkkukausi on ollut päällä ihan liian pitkään. Pari kevyempää karppipäivää on kyllä heti vaikuttanut eli nyt aion jatkaa ja sitoutua!Huomasin, että ihku Nelliina on aloittanut aiheesta sivuprojektiblogin - kävinkin jo motivoiduttamassa itseäni siellä. Suosittelen!


Kohta elokuviin! | m

Labels: ,

4 Comments:

At 27/10/11 19:55 , Blogger LauraQ said...

Makee blogi sulla. Päädyin tänne nyt ekaa kertaa. Lukijaksi heti!

 
At 27/10/11 20:04 , Blogger Hanne Valkoinenleinikki-blogi said...

Kiitti vierailustasi, tulin kurkkaan blogiisi ja jäin koukkuun.
Ihana blogi ja pitkään olet jo tätä ihanuutta harrastanut.

 
At 27/10/11 20:09 , Blogger Evi said...

Jep, itsekin olen jo vieraillut Nelliinan uudessa blogissa. Se puhuttelee, kun itsellänikin on ollut samanlaisia ongelmia/ajatuksia...
Onnea makealakkoon! Yritän itsekin rajoittaa makeaa, mutta kaapissa on aina fazerin levy tummaa suklaata, jota saan illalla yhden palan teen kanssa ottaa... :)

 
At 27/10/11 20:23 , Blogger maiju said...

Hei "uudet" ja kiva, että löysitte tänne! Blogeja on nykyään niin paljon, että mitenkään ei ehdi seuraamaan kaikkia, itsekin olen tehnyt nyt vähän rundia ja samalla törmännyt useisiin uusiin tuttavuuksiin! :)

Evi: Tuo on mullakin taktiikkana, sillä totaalikieltäytyminen toimii tuskin ollenkaan. Itse oon ostanu Maraboun 70 % minttusuklaata, huippuhyvää ja juuri se pala tai kaksi riittää teekupin kanssa :)

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home