Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Oct 14, 2011

SPELLBOUND. Ensimmäisiä, hakevia kuvia uudella objektiivilla. Olen suorastaan lumoutunut sen valovoimaisuudesta ja kuvien syväterävyydestä. Tämä kuva on yksi testisarjasta, otettu suurella ISOlla eli iltahämärässä. Kohinaa on, mutta antaa olla - se ei haittaa, kun kuvassa on maailman suloisin poika. Huomenna lisää harjoittelua, olen aivan liekeissä!my new lens | Canon EF50mm f/1,4 USM


| m

Labels: ,

3 Comments:

At 14/10/11 22:37 , Blogger Uuden Kuun Emilia said...

Ihanaa seurata tätä sun opiskelua! Ja tietysti katsoa ihania kuvia! :)
Teidän talo näyttää ihan mahtavalta!

Kuvaan itse samalla linssillä. Hinta-latusuhde on hyvä, vaikkakin tuo kiinteä polttoväli tuokin usein seinät vastaan. Hyvä talvikauden linssi!
Haaveissa olis suuremman polttovälin kapine, mutta hinnat pomppaakin sitten jo ihan liian korkealle :(

 
At 14/10/11 22:45 , Blogger Maiu said...

Kaunis kuva ja ymmärrän täysin lumoutumisesi! Itselläni samat speksit linssissä, mutta merkki on Sigman. ( esim.http://kurkistuksia.blogspot.com/2011/08/elokuisia-tuokioita.html ) Mä rakastan tätä objektiivia! Ei tuolla 50mm mitään laajaa kulmaa tosiaan saa (eikä kai ole tarkoituskaan), mutta toistaiseksi nimenomaan ihmisen kuvaaminen mua on kiehtonut ja siihen tämä valovoimainen objektiivi on tosi mainio. Pari päivää sitten löysin blogisi ja liityin heti lukijaksi! :)

 
At 14/10/11 23:05 , Blogger maiju said...

Emilialle kiitos sanoista - on tosiaan totuttelua tuohon kiinteään polttoväliin, kun on niin kauan kuvannut zoomobjektiivilla :)

Hei kaima ilman j:tä ;) Ihmisten ja erilaisten yksityiskohtien kuvaamiseen tämä on kyllä huippu, en ole muuhun oikein kerinnyt koittamaankaan. Vaikka muotokuvalinssiksi tämän siis alunperin tilasin. En kadu sekuntiakaan! Täytyypä tulla piipahtamaan blogiisi! Niin ja kiva, kun liityit lukijoihin ;)

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home