Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sep 27, 2011

CLEANING. Ilta meni tänään blogia rassaillessa, jo pitkään on ollut mielessä että pitäisi jaksaa tätä jotenkin uudistaa. Kovin ovat rajallisia nuo Bloggerin taustamallit, vaikka kehitys onkin alkuaikoihin verrattuna mennyt koko ajan parempaan suuntaan. Pitäisi kai osata koodikieltä, jotta suurimmat esteen ylittyisivät, mutta niin innokas en jaksa olla. Mites te?

Jaksamisesta puheen ollen - olin aamulla kuolemanväsynyt, kun Paavolainen heräili yöllä useampaankin otteeseen. Tarkoitus oli tänään mennä ajoissa nukkumaan, mutta kuinkas kävikään - olen rasittavuuteen asti pirteä eikä väsymyksestä tietoakaan, grrrr!! Mistä tällainen iltapirteys johtuu, kysyn vaan!?

No kai sitä pitää mennä koittamaan, josko uni tulisi..



We have lot´s of apples and lingon berries at the moment.
I think I´ll make a pie tomorrow - does anyone care to pay a visit maybe?



sleep tight ya´ll! | m

Labels: ,

4 Comments:

At 28/9/11 08:37 , Blogger Heidi said...

Täällähän näyttää hyvältä! Bloggerin editori ja mahdollisuudet ovat kyllä aika kehnot, kai html olisi opeteltava vähän paremmin.

 
At 28/9/11 09:00 , Blogger Valloittava valkoinen said...

Piitkästä aikaa! Teillä nyt uusi koti joka on aivan mieletön! siis upea!=) Ja kuvasi ovat todella upeita! Taidan vielä selailla uudestaa vanhempia postauksia kun on mennyt tovi viimeisestä kerrasta!

Iloisin terveisin Anu

 
At 28/9/11 10:28 , Blogger June said...

Kivalta näyttää juu :)

Html on hepreaa mullekin suurimmalta osin. Sen verran osaan sitä muokata, että joitain asioita saan säädettyä mieleni mukaiseksi, mutta.. Parhaiten auttaa se, kun löytää kivannäköisen blogin (jossa on joku tietty asia just sillee ku ite haluis) ja selaa sen lähdekoodia etsiäkseen sen kohdan, jonka luulee vaikuttavan tämän tietyn ulkonäköseikan syntymiseen. Sitten kopsaa sen omaan blogiin. Ja vähän taistelee siinä sivussa.

En muista sanoinko jo, mutta Bubble siis tässä, koin pienen nimenvaihdoksen :)

 
At 28/9/11 10:44 , Blogger maiju said...

Kiitos Heidi - yritystä oli kovasti saada jotain uutta aikaiseksi :)

Hei Anu - kiva, että löysit taas tänne, kiitos mukavista sanoistasi!

June: Tuota en tullutkaan ajatelleeksi, vaikka kyllähän sitä paljon katsoo, miten muut ovat tehneet. Haluaisin saada blogin ilmettä yksinkertaisemmaksi, mutta en millään viitsisi karsia sivupalstoilta asioita... Eniten ärsyttää, kun juuri noita sivupalstoja ei pysty muokkaamaan, esim. laittamaan kahta ekaa kuvaa keskelle palstaa (nyt vasemmassa laidassa). Ei osaa...:/ Ja mistä noi hennot reunat tulee joka kuvaan - olen käynyt kaikki kohdat editorityökalussa läpi eikä mikään vaikuta siihen. Höh.

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home