Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sep 23, 2011

MISH MASH. Kun kahden ihmisen tavarat yhdistetään samoihin neliöhin saattaa kokonaisuudessa olla sovittamista. Kumpikin pitää omastaan kiinni ja niin pitääkin. Tässä on yksi meidän kompromisseista - tauluseinä, jossa Tiina Lehtimäen pääkalloakvarellit (merimies) sekä Janika Herlevin ja Tommi Siljamäen grafiikka (minä) kohtaavat. Tykkään siitä näin. Suunitelmissa onkin laajentaa kokoelmaa koko seinälle. Jos vaikka Kööpenhaminasta löytyisi väliin pari graafista posteria?
We have combained our forces on the wall - the art collection is a compromise that has all my and his art works. Nice mish mash I think, that I hope will get some completion from our trip to Copenhagen.


ihunaa perjantaita ja tervetuloa uudet lukijat! | m

Labels: ,

4 Comments:

At 23/9/11 20:59 , Blogger pieni mopo said...

Kompromissit johtavat välitilaan ja välistä mainioihin kokonaisuuksiin ja tämähän on kovin hieno =)

 
At 23/9/11 22:11 , Blogger selma said...

Hyvä kompromissi! Mun ystävä muuttaa yhteen juuri naisystävänsä kanssa eikä saa tuoda mitään yhteiseen uuteen kotiin. Ei hyvä alku;( Kivaa viikkistä!

 
At 23/9/11 22:42 , Blogger Evi said...

Kaikki sopii niin hyvin yhteen! Onpa kaunis ja toimiva asetelma, sekä taulut että muut kuvassa näkyvät esineet.
Ihanaa viikonloppua!

 
At 23/9/11 23:28 , Blogger Riitta said...

Yhteenmuuttamisessa ei taida riittää yksi, jos toinenkaan kompromissi, jos kumpikin haluaa omista jutuistaa pitää kiinni ja kaikenlisäksi jos sisustustyylit ovat aivan ääripäitä.. Nuo taulut näyttää kyllä ihan hauskalta! Tauluista saa ihan kivan kokonaisuuden, kun raamit sopivat jotenkin yhteen.

Viikonloppuja!

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home