Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sep 6, 2011

ALL SET. Tänään, kun tulin töistä keittiössä tuoksui borssikeitto. Iso kattilallinen keittioa on varma merkki siitä, että merimies on palannut kotiin viikon vapaalle :) Borssi on niin parasta, isolla smetana-lusikallisella tietenkin! Minä sydän borssi ja sen tekijä.olohuoneen kakluuni
* fire place in our living room


Keiton jälkeen purettiin ja pinottiin talven varalle tullut puukuorma meidän pikkuiseen puuvajaan. Samalla täytettiin makuu- ja olohuoneiden isot puulaatikot. Täytyi oikein itsekin ihmetellä, miten jo kesäkuussa tajusin ostaa nämä vanhat puulaatikot ja laittaa niihin renkaat. Homma pelittää, sillä yhteen laatikkoon meni melkein kottikärryllinen puita! Vaikka saattaa olla, että täydennystä puuvarantoon tarvitaan vielä, sillä tässä taloudessa ainakin kolme tulipesää tulee talvella jatkuvaan käyttöön (lue sähkölämmitys). Laatikoista maksoin 15 €/kpl, ei paha. Nyt teetä ja kääriytyminen sohvalle!
Today I´m pleased to notice that the wooden boxes that I bought in summer are really working as a storage for wood. Wise move to put wheels under them too.
I know this will make it much more easier to keep fire in three of our fire places.
Now some quality time with a certain seaman and a movie :)


keep warm! | m

Labels:

13 Comments:

At 7/9/11 07:29 , Anonymous Anonymous said...

kotinne on niin ihanan kotoinen ja seesteinen, joissa oikein silmä lepää. Olen seurannut blogiasi pitkään taustalla, jo edellisen blogin aikoihin, enkä varmaan koskaan kommentoinut. Kuulisin lisää talonne historista (vaikka kuvien muodosta), onko kyseessä vanha puutalo, kerrostalo, omakotitalo? itse asumme 30-luvun kerrostalossa ja harmittelen, että ed. asukas ei ihan vanhaa kunnoittaen uudistanut kun remonttia teki. Nuo maalatut lautalattiat viehättävät erityisesti

Mukavia syyspäiviä toivotellen Ninni

 
At 7/9/11 07:39 , Blogger selma said...

Valtavan nättiä!!! Upea laatikkolöytö ja hyvä idea. Minäkin rakastan borssia, pitäisikin tehdä pitkästä aikaa...

 
At 7/9/11 08:45 , Blogger maiju said...

Ninni: Kiitos sanoistasi, tämä on omastakin mielestä kodikkain asunto, jossa olen asunut :) Kyseessä on siis 30-luvulla rakennettu puutalo, onkos tämä nyt pienkerrostalo, kun on kahdessa kerroksessa asuntoja..? Meillä on yhdessä tasossa 4 h+k+s eli ihan mukavankokoinen asunto kolmelle. Olemme tässä asuneet vasta 3 kk eli blogin perusteella saattaa olla vaikea hahmottaa, että asunto on välissä muuttunut :) Varsinkin, jos valitsee tagin perusteella esim. keittiö-aiheiset postaukset.

Meillä oli siinä mielessä hyvä tuuri, että edellinen asukas oli tehnyt asunnossa paljon remonttia eli esim. vaihtanut kamalat 70-luvun rimalistat leveisiin puisiin. Tekee paljon tunnelman kannalta. Lisäksi talossa on jäljellä kaikki vanhat puuovet, lautalattiat, kakluunit jne. Högforsin hellakin oli muurattu uudelleen n. 10 v. sitten. Eli meillä on nyt melko helppoa asumista!

Selma: Borssi on parasta, tee ihmeessä! :)

 
At 7/9/11 13:49 , Blogger Galleri MochB said...

Jättefin och perfekt vedförvaring :O)

 
At 7/9/11 15:15 , Blogger Something White said...

Beautiful fireplace!!

 
At 10/9/11 17:56 , Blogger pieni mopo said...

Puulaatikkosi ovat kovin sutjakkaan oloiset, hienot. Vaikka ei sen puoleen kyllä lämmin borskeitto smetanan kerakin kuulosti vähintäänkin valloittavalta

 
At 10/9/11 20:57 , Blogger Kirsikka said...

Onpa hyvä idea puiden säilytykseen. Meillekin pitäisi jokinlainen puiden paikka kehitellä ja siirreltävä laatikko olisi siihen mainio. Ovat kyllä kauniita nuo vanhat pönttöuunit.

 
At 14/9/11 15:10 , Blogger Anu said...

Ihastuttavan näköistä teillä :) Onko nuo laatikot kirpputorilta?

 
At 15/9/11 13:21 , Blogger maiju said...

Hei Anu: laatikot ovat vinttilöytö yhdestä huutokaupasta. En itse huutokaupasta ostanut mitään, mutta sain kutsun katsomaan muita tavaroita vintille - sieltä sitten bongasin nämä sekä muutaman tuolin!

 
At 23/9/11 21:37 , Blogger anne said...

Ihana koti! Saako udella mistä ihana kuvassa vilkkuva matto on peräisin?

 
At 27/9/11 12:08 , Blogger m-a said...

Aivan ihastuttava koti Sinulla! Haluaisin hieman samaa henkeä omaanikin. Vähän vähemmässä industrial-mittakaavassa, mutta tällaisia kuvia on vaan niin ihana katsella.

Minä myös ihastuin mattoosi, mutta se taitaa olla ainoa laatuaan?

 
At 27/9/11 20:48 , Blogger maiju said...

Hei m-a, kiva kun olet löytänyt tänne! Matto on ostettu Hobby Hallista, joten hyvällä tuurilla samanlainen saattaa löytyä jostain. Ei ole siis mikään kovin uniikki. Saman tyyppisiä eli mustapohjaisia persialaishenkeisiä taisi nyt olla myös Anttilassa (jos muistan oikein..)

 
At 27/9/11 20:49 , Blogger maiju said...

Hups, Anne oli kysyny myöskin matosta - en ollut huomannut. Sorry!

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home