Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Aug 30, 2011

TRAFFIC. Tällä kertaa jaan pienen yksityiskohdan meidän eteisestä - liikennevalon, jonka raahasimme Pariisin reissulta. Mies tykästyi ideaan, mutta ei lämmennyt 360 euron hinnalle, johon sitä kaupattiin yhdellä antiikkitorilla. Seuraavana päivänä onneksi löysimme kirppikselle, jossa myytiin samanlaisia valoja viidelläkympillä. Kaupat tehtiin ja tolppaan saatiin Suomessa valot sähkömiehen käsittelyn jälkeen :) Nyt voi vaikka vessaan mennessään napsauttaa merkkivalon päälle :) Puu on muuten yksi kuivuneista ajopuista, joita haimme pari viikkoa sitten.





Yes, it is a traffic light and yes, it is in our hallway! Yet another find from our trip to Paris, altough we did not pay 360 euros as it cost in one of the antique markets. Instead my lovely "husband" (we are not married) picked this for 50 euros. A nice detail I think?


| m

Labels: , ,

7 Comments:

At 30/8/11 19:43 , Blogger June said...

Aaaaaa, superihana!!!!

 
At 30/8/11 19:56 , Blogger Katri said...

Hauska! :D Nää on JUST niitä persoonallisia sisustusideoita, jotka tekee kodin asujiensa näköisiksi. Onnittelut hienosta löydöstä! :)

 
At 30/8/11 20:02 , Blogger Kamomilla said...

Åhå! Kylläpäs on makee yksityiskohta!!
Jos ei huvita mennä aamulla töihin laittaa punaisen stop valon päälle vaan ja soittaa töihin että jäi liikeennevaliohin kiinni... Haha! :)

 
At 30/8/11 20:27 , Blogger selma said...

Voi vitsit miten kiva!!!! Janhienon puun olette raahanneet!

 
At 30/8/11 21:02 , Blogger maiju said...

Tätä on kyllä ihmetellyt yks jos toinenkin, mutta on se tosiaan hauska. Oli ihan käytännöllinenkin siinä vaiheessa, kun vessassa ei ollut lukkoa - punainen = varattu, vihreä = vapaa, oranssi = omalla vastuulla :) Kiitokset kommenteista!

 
At 30/8/11 23:47 , Anonymous Anonymous said...

Tulee mieleen, kun ystäväni teini-ikäisten veljien huoneeseen ilmaantui eräänä yönä liikennevalotolppa... oli kuulemma isukki laittanut pojat aamulla palauttamaan valot takaisin :) :)

Ne on hienot.

-Maaria

 
At 2/9/11 21:33 , Anonymous Saija said...

Ihan huippu!

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home