Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Aug 10, 2011

WORK. Kaksi päivää intensiivistä remonttia takana. Me ei näköjään muulla tavata osata tehdä kun painamalla 15 tuntia putkeen ilman mitään muita aktiviteetteja. Tuottaa ainakin tulosta, sillä olohuoneessa on nyt uudet kahdesti maalatut paneelit katossa sekä uusi maalikerros seinissä. Valmista! Jieldetkin mies ruuvasi kiinni...heee! Enää odotellaan Ikeasta kirjahyllyä :)




Muistitaulu kaiken maailman lapuille - pois jääkaapin ovesta!
Tämäkin kirppikseltä (1 €) ja sprayattu. Harmaa peltitynnyri on samaa väriä ja sekin kirppislöytö (8 €)
.

Some flea market finds after some grey spray!


Tällä kertaa näytän pari kuvaa makuuhuoneesta, jossa on pieni työnurkkaus. Pöytä tehtiin vanhoista koulupulpetin jaloista, jotka sprayasin sinkkispraylla. Kansi on liimapuulevyä. Tuoli on vanha löytö myyntiliikkeestä (25 €) kuten lamppukin (15 €).




matto * carpet | ikea


Eniten olen kuitenkin innoissani vitriinikaapista, jonka bongasin kierrätysliikkeestä eilen! Ehdin jo murehtia ettei tähän koskaan löydy hyvää säilytysratkaisua, mutta toisin kävi. Erikoisen mallinen vitriini veti sisäänsä kaiken tarpeellisen eikä vaatinut juuri laittoa. Ainoa, mitä tehtiin oli takaseinän tapetointi K-Raudasta löytyneellä jämärullalla. Kaapin hinta kaikkineen 50 €!



musta peili * black mirror | house doctor


Huomenna odottaakin sitten pelätty töihin paluu - onneksi on vain kaksi päivää ja illalla vielä kevennyksenä Taiteiden yö. Nyt työjuttujen kimppuun!


Some brief comments in English as well. Here are pictures from our bedroom containing also a small working corner. Table was a DIY project that came out pretty nice. Almost all the things are vintage!

| m

Labels: , , ,

14 Comments:

At 10/8/11 21:30 , Blogger Rebecca / Sanctuary said...

Olen niin iloinen kun löysin taas tieni tänne vähän aikaa sitten, luulin välillä, että olit kadonnut jo blogimaailmasta kokonaan. Siis onnittelut uudesta unelmaisen upeasta kodista ja kaikesta muustakin :) Tuo vitriinikaappi on aivan huippuhieno ja hyvältä näyttää työhuone muutenkin.

 
At 10/8/11 22:33 , Blogger selma said...

Aivan unelmaisia löytöjä uskomattomiin hintoihin! Love it! Tiedätkö, olen muutellut vähän kotona sitä sun tätä ja tämä sun blogi on caisa k:n oheella ollut innoittajana, jota käyn selailemassa usein kuola suusta valuen! On kyllä niin paljon ihania blogeja. Olisiko sinulla loistoideaa eteisen kenkäsäilytykseen?

 
At 10/8/11 22:43 , Blogger Jo said...

ngh! Juuri tuollaista vitriiniä etsin! eli että jos ehdit jossain vaiheessa kyllästyä niin... Kauniilta näyttää kodissasi muutenkin.

 
At 10/8/11 22:50 , Blogger Black on White said...

Minä sprayasin oman ilmoitustauluni jokin aika sitten mattamustaksi. Perinteisen värinen ei olisi oikein passannut kotiini.

Aina vain pidän tuosta Ikean matosta!

Muutama postaus sitten kyselit Arabian mustavalkoisesta aluslautasesta. Minulla on sitä kahviastiastoa itselläni (http://blckonwhite.blogspot.com/2009/05/sunday.html), mutta en ole saanut mistään hankittua lisää, enkä myöskään tiedä, mikä sarjan nimi on. Yksinkertaisuudessaan vain niin äärettömän kaunis!

Niin, ja hyvää töihin paluuta!

 
At 10/8/11 23:22 , Blogger maiju said...

Kiitos Rebecca!

Selma: Voi mahtava kuulla, että joku löytää näistä mun jutuista itselleen innostusta! Blogit on kyllä tosi tärkeä inspiraation lähde mulle itsellenikin :)

Jo: Kiitos :) Mies kutsuu vitsillä kaappia ruumisarkuksi (grrr!) koska se kuulemma muistuttaa sellaista, haha!! :):)

Voi vitsi Black on White - oon niin kade noista sun kupeista! Mulla on tätä sarjaa vain yksi kurja asetti, jossa on lisäsi pari lohkeamaa. Tätä kun löytäisi lisää tai edes nimen saisi tietoon!

 
At 10/8/11 23:30 , Blogger Black on White said...

Jos minä saan tietää astiaston nimen, huikkaan siitä sinulle!

 
At 11/8/11 00:23 , Blogger Mirjami said...

Mikä mieletön löytö tuo kaappi!!

Tsemppiä loppuviikkoon!

 
At 11/8/11 09:40 , Blogger maiju said...

Black on White: Jep, tehdään näin. Kysynkin asiaa heti yhdeltä tutulta muotoilijalta, jota kiinnostaa suomalaiset klassikot..

Kiitos Mirjami :)

 
At 11/8/11 13:38 , Blogger Esmeralda said...

Kaappi on uskomattoman hieno!! Ja tykkään pöydästäkin kovin. :)
Sun tyyli on kyllä kovin inspiroiva, ihana!!
Mistä ostit sinkkisprayta?

 
At 11/8/11 14:13 , Blogger maiju said...

Kiitos Esmeralda, sinkkisprayta saa ihan tavallisesta ruokakaupasta (isommasta) eli oon ostanut sitä sekä marketista että rautakaupasta. Hinnat vaan vaihtelee tosi paljon (9,90-14,90 €/prk) eli kannattaa vähän katsella ensin kun ostaa. Ei ole mitään kovin halpaa :/

 
At 11/8/11 21:59 , Blogger 17doors said...

Oh, I love your pics, and that cabinet.. Omg..
You have great style!
Ulrika

 
At 12/8/11 20:31 , Blogger Elsa said...

Upea kaappi!

 
At 13/8/11 09:20 , Blogger Nalle said...

Kaappi on kaunotar!

 
At 11/2/12 23:04 , Anonymous mimmie said...

Hi,

Found your blog randomly and wanted to stop and say hello! really nice pics :) Love the mix of the colours.

Have a nice evening
/Mimmie

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home