Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Aug 12, 2011

BOHEMIAN. Jihuu, se on viikonloppu taas, tervetuloa rentoilu ja pitkät yöunet! Itse päätin pehmittää töiden alkua uudella kenkäparilla sekä hortensialla, jota olen muutaman viikon jo odottanut edes jonkinlaiseen aleen. Kakskymppiä on nimittäin hiukan liikaa lakastuvat kasvista, olkoonkin upean täydellinen yksilö kuten tämä kuvassa näkyvä! Plantagen myy näitä nyt hintaan 9,95 €, joten siinä pieni vinkki viikonlopulle :).pöytä * table | sisustus IN
sorsa * duck | jeanne d´arc living
kukat * flowers | plantagenEi siitä kovin kauaa ole, kun laitoin pari kuvaa yhdestä meidän olohuoneen nurkasta, mutta siinäkin ajassa on ehtinyt tapahtua paljon. Pieni klaffipöytä siirtyi vintille huilaamaan tämän uustuotantoa olevan metallitason tieltä. Ideana oli laittaa lehdet tuonne alle ja hyvin se toimii näin käytännössäkin. Pöytätasolta olisi ehkä voinut karsia vähän tavaraa pois, mutta halusin nyt kerrankin kaikki herkut! Komea hirvensarvi on kirppislöytö (8,00 €) kuten kaikki kynttilänjalat.
Niin ja pari sanaa myös lampuista - ovat tosiaan aito Jielde-pari, jonka raahasimme keväällä Pariisista. Puoli vuotta niitä on piiloteltu kaapeissa eli joku pysyvä paikka täytyi löytää. Lamput ovat vanhoja (50-luvulta jostain), mutta sähköjen osalta antiikkiliikkeessä kunnostettuja. Polttimot eivät ole ihan tavallisia, mutta onneksi niitä löytyi sähkötarvikekaupasta edullisesti. Sen mitä näiden hintoja nyt on seuraillut, niin sanoisin kyllä, että Pariisi ja Ranska ovat oikea paikka hankkia aito Jielde!This is the state of one corner in our livingroom. We got the table a week ago, it is new, but not too fake to fit my standards :) Jielde lamps were bought on our trip to Paris in spring. Porte de Clignancourt was a true heaven for a vintage junkie like myself! And flowers, yes they lift the weekend spirit even higher!

hugs | m

Labels: , , ,

10 Comments:

At 12/8/11 19:31 , Blogger Sanne said...

Hej,

sooooooooo beautiful, love the lamps !!!!!

Have a nice weekend,
Sanne

 
At 12/8/11 20:26 , Blogger Elsa said...

Minullakin yksi Jieldé-lamppu on, niissä on sitä jotain, "je ne sais quoi" ta -varmaankin. Maksoin siitä hunajaa, mutta mielestäni ihan sen arvoista. Ehkä on parempi olla muutama makea esine, ja silloin voisi siitä hieman maksaakin. Olipa sekavasti selitetty... ;)

Fanitan ihan kympillä Sinun yksilöitäsi.

 
At 12/8/11 20:35 , Blogger Millas hem said...

Snyggt!!!

C

 
At 12/8/11 20:39 , Blogger Hanlie Joubert said...

oh i love this, the black, white and industrial look :)

 
At 12/8/11 23:50 , Blogger Lilla huset på prärien said...

Hi there - you have a beautiful blog. So nice to look around in here :)

Kind regards Jenny

 
At 13/8/11 00:26 , Blogger Mirjami said...

Upeat nuo lamput!!

 
At 13/8/11 09:10 , Blogger Parolan asema said...

Näyttää muuten niin hienolta teidän uudessa kodissa, ja tämäkin sivupöytä, on superherkullinen, valaisimet kyllä kruunaa koko komeuden!

 
At 13/8/11 22:59 , Blogger Kamomilla said...

Moi!
Ihania nuo Jieldet!! To die for, ihan oikeesti!

 
At 13/8/11 23:47 , Blogger Riitta said...

Ihana nurkkaus ja muutenkin ihana blogi ja koti! :)

 
At 15/8/11 09:15 , Blogger Kamomilla said...

Olen laittanut sulle sähköpostia tulemaan :)

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home