Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sep 15, 2011

PRACTICE. Tuskailin tänään valokuvaharjoitusten kanssa, joita teen valokuvaajan ammattitutkintoon valmentaviin opintoihini. Mielenkiintoista ja haastavaa! Odotan hulluna palautetta ja arviota nykyisistä kyvyistäni, vaikka tiedän jo etukäteen että matka tällä saralla on vielä varsin pitkä. Pelkästään valokuvauslaitteiston hallinnassa riittää opettelua.. ja missähän muussa kaikessa öhöm. Tässä kuitenkin pari otosta :)
Seuraavaksi kuppi teetä, ostin tähän tarkoitukseen ekokaupasta "iltateetä", jotta ei kävisi vanhanaikaisesti. Eli kuten pari yötä sitten, että _teen_ juomisesta meni yöunet. Ristus! :)Hello! Today I´ve been busy with my photography studies. 10 pics will be evaluated soon and together with some other tasks I´ll be given an "assesment" of my recent skills as a photographer. Quite challenging, yes I can tell you - still a long journey ahead... :)


mukavata torstaita! | m

Labels: ,

14 Comments:

At 15/9/11 22:49 , Blogger Kris said...

Tycker att dina foton e jättesnygga!
Du har nog anlag för fotografering...
hoppas att din lärare förstår det också!

 
At 15/9/11 22:56 , Blogger Kamomilla said...

Kivalta näyttää! Mikä kamera sulla on?

 
At 15/9/11 23:04 , Blogger Sari said...

Samaan tutkintoon tähdätään täälläkin osoitteessa. Tekniikassa on kyllä juu oma opettelunsa, mutta kyllä se oma näkemyskin paljon vaikuttaa kuviin. Minusta sinulla on kuitenkin oma tyyli havaittavissa ja pidän siitä.

 
At 15/9/11 23:09 , Blogger Esmeralda said...

Kyllä näistä kuvista on pelkkiä kehuja odotettavissa. :) Tykkään, niin kuvista kuin kodistasikin!

 
At 15/9/11 23:41 , Anonymous Anonymous said...

Mä olen aina tykännyt ottamistasi kuvista.Olet nyt jo mielettömän hyvä kuvaaja.
Sannu

 
At 15/9/11 23:46 , Blogger Annimanni/Arkkitehdin tytär said...

Kauniit kuvat -ja ihana tunnelma!

 
At 16/9/11 00:14 , Blogger Mirjami said...

En ole kyllä mikään arvioimaan valokuviasi, mutta ihan tavallisen tallaajan näkökulmasta kuvasi ovat tosi hyviä :)

 
At 16/9/11 07:53 , Blogger Hanna said...

Todella kauniita kuvia näin maallikon silmistä ja ihan tunnelma.

 
At 16/9/11 08:27 , Blogger maiju said...

Hui täällä olikin monta kommenttia :) Tähän asti kaikki valokuvat on otettu enemmän tai vähemmän tuurilla eli saa nähdä, millaista kehitystä tapahtuu koulutuksen myötä, kiitokset kannustuksesta!

Kamomilla: Tällä hetkellä käytän Canon EOS 60D -runkoa. Toivon, että riittää opinnoissakin melko pitkälle eli että pärjäisin muutamien objektiivien ostamisella. Saa nähdä, kallis harrastus!

Sari: Hieno homma, tsemppiä myös!

 
At 16/9/11 10:15 , Blogger Eerika said...

eksyin juuri blogiisi, onneksi. inspiroivia kuvia! jaksamista valokuvausharjoituksiin, minen usko että se oppi valosta loppuu ikuna.. ;)

 
At 16/9/11 15:11 , Blogger maiju said...

Eerika, kiva kun löysit tänne. Olen samaa mieltä siinä, että valokuvaajana ei varmaan ole valmis ikinä. Ja siinähän homman idea piileekin :)

 
At 16/9/11 18:27 , Blogger Riitta said...

Sulla on niin kauniita kuvia täällä blogissa, että olet jo ammattilainen niiden suhteen! Tosin valokuvauksessa ja kameroissa on paljon mutkikkaita juttuja joiden oppiminen vie aikaa. Mutta kuten sanottu, sulla on ihania kuvia, niitä on ilo katella. Eikös tärkeintä ole kuitenkin herättää kuvalla tai kuvatulla ajatuksia, tunteita ja mielipiteitä, joko itselle tai muille...

 
At 16/9/11 23:07 , Blogger Kamomilla said...

Olet oikeassa- kallis harrastus... mutta kiva ja haastava :)

 
At 3/1/12 13:38 , Blogger Kiki said...

Tämä blogi on niin uskomattoman kaunis, että toivon sivuja olevan vielä paljon edessä - luen siis taaksepäin. Hienoa, että opiskelet alaa, jossa selvästi olet hyvä!

Ja hei, nyt kun olen kahlannut näitä vanhoja juttuja läpi (lapsi nukkuu juuri ja olen tämän viikon lomalla, joten tässähän ehtii), olen saanut jo ihan mielettömästi inspiraatiota. No mutta koska olen lomalla, pitänee alkaa toteuttamaan kaikkia ajatuksia, mitä minulle heräsi;)

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home