Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Oct 13, 2011

FAVOURITE. Syksyn paras kirpparilöytö on ruotsalaisen Kockumin valmistama musta emalikannu (spaanasin eilen € 15,00). Kunto on loistava eli heti käyttöön. Kannun mustat muoviosat eli nuppi ja kahva olivat aavistuksen haalistuneet, mutta kuvien ottamisen jälkeen keksin siihen nopean fiksauskeinon: öljysin osat tavallisella ruokaöljyllä! Ylimääräiset öljyt talouspaperilla pois ja kannu oli kuin uusi.
Kannun vetoisuus on n. 0,75 l eli usemman teekupin verran. Tämä syrjäytti 6-0 Marimekon keraamisen Siirtolapuutarhasarjan kannun niin ulkonäössä kuin käytännöllisyydessä: vesi pysyy kauan kuumana, kun taas tuohon keraamiseen kaadettuna vesi jäähtyy yhtä nopeasti kuin mukissa (myös esilämmitettynä). Suomi on lempparikisassa silti vahvasti mukana, sillä nämä keltavalkoiset kupposet ovat niin herkut!

Viimeiseksi vielä minuutin DIY-vinkki washi-teipillä - valokatkaisimen uudet kuosit :)
For a tea drinker like myself, a good pan is always needed. This Swedish pan is made by Kockum and beats my old Marimekko pan like no other. Boiled water stays hot for quite long and the black shell and retro design are really candy for my eyes as well. This is a keeper for only € 15. The last pic presents a tiny DIY tip - I´ve covered one of our kitchen light switches with washi tape :)


keep it warm! | m

Labels: , ,

6 Comments:

At 13/10/11 21:31 , Blogger Esmeralda said...

Tosi kivat! Ja valokatkaisija on huippu!! Saatan vaikka kopioida ideaasi. :D

 
At 13/10/11 21:52 , Blogger Kamomilla said...

Voi että nauratti kun näin damejeanne postauksesi. Sain nimittäin juuri sellaisen lahjaksi ja laitoin valoköynnöksen siihen.. hehe..
Kuvasin sen tänään ja ajattelin tehdä postauksen viikonloppuna. Hassu sattuma. Laitoin muuten rautalankaa sen köynnöksen ympäri ettei se valunut pohjalle, mutta makuasia sekin.. :) Ja sun pullo on hienompi kun se on vihreä! Mun on tavallista lasia ja siinä on jotain kalkkiraitoja jotka eivät ainakaan ettikalla lähteny..

 
At 14/10/11 08:03 , Blogger Krissenshow said...

Nuo kupit on niin kivat. Kannu huikea löytö.

 
At 14/10/11 10:11 , Anonymous elsa said...

Voi jee, ihana löytö! Ja tuon teippi-idean vien kyllä mennessäni... Teipit on jo ostettuna!

 
At 14/10/11 10:34 , Blogger maiju said...

Esmeralda: Ilman muuta, kiva jos tykkäsit ideasta!

Kamomilla: Mullekin on käynyt joskus niin, että joku muu ehtii toteuttaa saman idean ennen mua :) Odotan innolla sinun kuvia - mulla on vielä yksi iso pullo, jolle voisi keksiä jotain. Ehkä saan postauksestasi ideoita :) Tätä vihreää pulloa oli myös tosi vaikea pestä eli pohja jäikin vähän likaiseksi. Pelkäsin, että se hajoaa, kun kylppärissä sitä nostelin...

Krisse ja Elsa: Kannusta en enää luovu, on niin paras! Teippailukin kannattaa aina eli oli hyvä tapa saada tuohon rumaan, isoon katkasijaan jotain eloa :)

 
At 20/10/11 10:55 , Blogger Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Onpa hieno kannu ja hyväkuntoinen

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home