Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Oct 20, 2011

TIME FOR F.U.N. Litra jätskiä ja kuumaa kahvia, siinä eväät loman aloitukseen! Musiikki on vähän liian kovalla, mikä sopii sekin hilpeään lähtötunnelmaan. Eteisessä odottaa laukku pakattuna eli se lähtee minun ja merimiehen mukaan pian lentokentälle kohti Tanskaa ja Kööpenhaminaa. How great is that!?

Sitä ennen vielä kuva viikon parhaasta löydöstä eli Quartzin Vedette-retrokellosta. Puuviilutausta, vaihtuva päiväys sekä muotoilu tekevät tästä täydellisen yksilön. Keittiössä on nyt kaksi kelloa, mutta se on pikkuseikka :) Blogi hiljenee näiden kuvien myötä muutamaksi päiväksi, mutta palaan jälleen ensi viikolla toivottavasti ison kuvasaaliin kanssa. Hauskaa viikonloppua kaikille!retro clock by Quartz | flea
market find
the best find ever | my sailor


Hi guys! I´m in my best mood as we are packing our bags for a weekend trip to Copenhagen Denmark! For me it means flea markets, design, good food & fun! How great is that!? See you again in next week!| m

Labels: , ,

5 Comments:

At 20/10/11 16:39 , Blogger selma said...

Erinomaista reissua ja hyviä löytöjä! Vai onko tämä sama kuin kalastamaan lähdössä ettei saa toivottaa kalaonnea? Hope not!

 
At 20/10/11 21:02 , Anonymous elsa said...

Tahtoo minäkin - Köpikseen, olen kade ;)

Mukavaa matkaa, fiilistelkää oikein kunnolla, loistavia kuvia ja löytöjä!

 
At 21/10/11 21:36 , Blogger sanna matilda said...

Toivottavasti tulee mukava reissu! Lisäksi halusin sanoa, että tämä blogi se vaan paranee vanhetessaan, kuin hyvä viini konsanaan! Jatka samaan malliin! :)

 
At 22/10/11 00:01 , Blogger Merja said...

Hyvää matkaa! Seilorista hyvä kuva..

 
At 23/10/11 20:48 , Blogger www.trendenser.se said...

Fin blogg! Du hamnade genast på favoritlistan!

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home