Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| WALL MEETS PAPER

Oct 9, 2012

| WALL MEETS PAPER

(BLOGIYHTEISTYÖ) Oi tätä vanhan talon rempan ihanuutta! Koskaan ei tiedä mitä nurkan takana odottaa, onkos se kenties reikä seinässä tai kokonaan puuttuva lauta. Onneksi molemmat on ollu fiksattavissa, ottaa päähän vaan se paklaamisen ja hiomisen määrä, jota tällaiset yllärit usein tuottaa. Vielä yksi nurkka kuivuu eli toiveissa on saada eka maalipönttö auki huomenna..

Kovasti oon miettinyt tietenkin, että mitä vanhan tilalle? Olen ehdoton maalaamisen kannattaja, sillä tapetoinnissa on oma vaivansa etenkin vanhan irti nyppimisessä. Tällä kertaa ajattelin kuitenkin joustaa periaatteesta, sillä tätä tapettia on vaan saatava! Se yksi seinällinen. Sen Oikean tapetin etsiskely johti mut Photowallin sivuille, josta löytyikin aika monta kilpailevaa vaihtoehtoa. Aloin jo hetken epäröidä valintaa, sillä esim tuo harmaa lautatapetti on aivan ihanaa. Myös mustavalkoinen muumi-tapetti olis aika vaikuttava näky isolla seinällä :) Samoista aiheista voi muuten myös teettää kanvaasitaulun, jos ei tohdi tapetoida.
Mutta ei. Kyllä se vaan on tämä mustavalkoinen Fine Little Dayn kuusitapetti, jota meille tulee. Uskon, että kuusikko sopii sekä vauvanhuoneen että työhuoneen henkeen sekä istuu niin 50-luvun lasten huonekaluihin kuin uusimpiinkin juttuihin. Jos tapetointi muuten on myös teillä ajankohtaista, kannattaa odottaa hetki, sillä luvassa on piakkoin aikas superiarvonta, tällä samalla batman-kanavalla.

Renovation, renovation, renovation. Our old house is not the easiest one, there is a small surprise waiting in every corner, or so it feels like.. But at least I´ve had lots of time to think what I would like to have in the room. I´m not that into wall paper cause I have no experience in "wall papering", but this time I´m ready to make an exception. Photowall has soooo nice collection especially when it comes to black and white wall papers and canvas prints, but in the end I kind of feel that I had made my mind already. Love, love, love the spruce pattern by Fine Little Day! I think it will go nice together with my vintage furniture from the fifties aswell with some newer design?  // m

Labels: , , ,

17 Comments:

At 9/10/12 22:14 , Blogger Janne said...

I want Muumin all over our house! :D

 
At 9/10/12 22:38 , Blogger Ride said...

Tätä samaista tapettia minäkin kuolaan!!!! Kerrassaan magee tapetti!

Nauttii ny, ku saat sen seinälle!
Jään odottelemaan lopputulosta! :)

 
At 9/10/12 22:50 , Blogger maiju said...

Joo en voi muuta sanoa, kuin että tätä! Pssst, tapettiarvonta tulossa, jos vaikka saatais teillekin samanlaista.. :)

 
At 9/10/12 22:51 , Blogger Kikki said...

Are you on Instagram? I tried to find you, but no result..

 
At 9/10/12 22:53 , Blogger maiju said...

No, sorry! Maybe something I must consider soon :)

 
At 9/10/12 22:58 , Blogger K said...

Hyvä valinta! Tätä meillekin tulossa lastenhuoneeseen. :)

 
At 9/10/12 22:59 , Blogger maiju said...

Taitaa olla kuumaahottia, toivottavasti ei sentään tuleva "blogitapetti" iiks :)

 
At 9/10/12 23:00 , Blogger maiju said...

I think it´s gorgeus too!

 
At 9/10/12 23:57 , Blogger Kikki said...

Yes, I think you should! :)

 
At 10/10/12 10:43 , Blogger Pieni Lintu said...

Kivoja kuoseja! :)

 
At 10/10/12 13:21 , Blogger saija said...

Ehdotin tuota kallo-tapettia J:n vessaan. Saas nähdä meneekö ehdotus läpi.

 
At 10/10/12 14:42 , Blogger maiju said...

Se olis kyllä hienoa johonkin...aloin jo miettiä että ehkä meidän pitäis kuitenkin tehdä meidän mökistä rokki-mökki eikä mitään eläkeläisparatiisia, hmmm

 
At 10/10/12 16:25 , Blogger selma said...

Hienoja ovat kaikki, mutta muumeille olen kai allerginen;) Siis vauvanhuoneen valinnat on niin makeet, et voisin kirkuen ottaa sun vauvanhuoneen meille:)

 
At 10/10/12 19:51 , Blogger maiju said...

Mulla on vähän sama juttu noiden Muumien kanssa eli en sitä ehkä itse laittais. Vaikka makeen graafinen olis varmasti lopputulos!

 
At 10/10/12 20:30 , Blogger Ride said...

oi oi oi, sehän olisi ihan huikeeta. Jos onni ei mua potkaise (turha haavelilla), lähetä mulle ees pienen pieni riikkinen pala. saan sitä sit kuolata ja vakuuttaa mieheni sen täydellisyydestä! ;)

 
At 15/10/12 11:00 , Anonymous Anonymous said...

Hei en löytänyt tuota samaa sienilamppua tuolta linkkisi takaa, onko se siis oikeasti ostettu sieltä ja nyt loppunut heiltä vai onko ostettu jostain muualta/ löytyykö myös jostain muualta?

 
At 15/10/12 14:04 , Blogger maiju said...

Hei, lamppu on kyllä ostettu sieltä minne linkki johtaa. Luin nettikaupan blogista ennen mun tilausta, että näitä isoja sieniä olisi silloin ollut varastossa vain 2 kpl. Joista mä varmaankin ostin sen toisen :) Eli ne on varmaan loppu. Voit koittaa kysellä lamppua sieltä tai sitten maksaa muutaman euroa lisää ja tilata Kaunis pieni elämä -nettikaupasta esim. Heillä tosin on myös kalliimmat postarit :(

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home