Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| PORTRAIT

Nov 29, 2011

| PORTRAIT

Viime viikkoisen "mallin" luvalla seuraavassa on muutama ottamani muotokuva. Nyt ei kukaan saa ajatella, että nämä ovat mitenkään esimerkkeinä hyvistä henkilöpotreteista, sillä kuvat on otettu 100 % luonnonvalolla ilman mitään apuvälineitä. Reflen voisi kyllä pian hankkia, jotta kasvoille saisi lisää elävyyttä.. Näin luonnollista ja kaunista mallia oli kuitenkin mukava kuvata eli kävi ilman muuta hyvästä harjoituksesta. Viikonloppuna pääseekin sitten taas säätämään prolaitteita lähiopetusjaksolle... :)

Mukavaa tiistaita kaikki!


Hi! Here are some portraits taken by me on last Sunday. At this point I must say that these are amateur pictures taken with 100 % natural light. No pro-equipment what so ever! Anyway, for me this was once again good practice as my studies in photography are constantly on. And the model is lovely, don´t you think? :)

| m

Labels:

4 Comments:

At 29/11/11 17:39 , Blogger selma said...

Kuvaaminen on niin mukavaa! Upeita kuvia ja upea harrastus!

 
At 29/11/11 18:54 , Blogger Kamomilla said...

Hienoja ovat! Nyt onkin eritysien haasteellista kun sitä luonnonvaloakaan ei tahdo riittää, vaikka olis reflat ja vemPaimet- ja vaikka olis ulkona päiväsaikaan...

 
At 29/11/11 19:42 , Blogger Elisa said...

Minun mielipiteeni on, että nimenomaan luonnonvalossa kuvatessa tulevat kuvaajan lahjat esille. Keinovaloilla ja salamalla on sitten ihan eri kuvata. Haasteensa molemmissa, mutta itse liputan luonnonvalon puolesta! Kauniita kuvia ovat :)

 
At 29/11/11 20:26 , Anonymous Anonymous said...

Olipa yllätys.
Tutut kasvot ruudulla :)
Hyviä kuvia ja kaunis malli.

-Maaria

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home