Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| MIXED MESS

Jan 6, 2012

| MIXED MESS

Nyt on voittajaolo - juoksulenkki tehty ja pelkkää rauhallista kotoilua edessä. Kahvikuppi kädessä, äsken kamera. Halusin kuvata blogiarvonnassa voitetun Robo-taideprintin, joka tosin on aika huomaamattomasti sijoitettu. Tähän makkarin sekamelskaan ei ole löytynyt muuta punaista lankaa kuin sekamelska. Pöytä on DIY-projekti. Matto puuttuu edelleen (missä olet mustavalkoinen matto?) Nyt taidan mennä vaihtamaan ihunoihin untuvapeittoihin lakanat!
I finally got to shoot this Robo art print that I won some time ago in a blog giveaway. Lucky me :) At the moment the placement is not the best, but I kind of like it here in the middle of this bedroom mess. Work table is a DIY project. Rest is vintage or 2nd hand. What I´m still missing is that black and white carpet...all the best | m

Labels: , ,

8 Comments:

At 6/1/12 14:11 , Blogger selma said...

Huonehan hipoo täydellisyyttä! Mä oon juoksukiellossa selän takia, ärsyttävää, Nyt kun maakin on valkoinen, niin olis ihana kirmata ulkona:)

 
At 6/1/12 15:50 , Blogger Heidi said...

ihan mahtava huone!! vaikka matotta! :)
Matto-ongelma täälläkin, tai oikeastaan koko huoneongelma. Tämä huone missä istun on ollut 5vuotta jo aivan tyhmä. Tänne kerääntyy kaikki "ylimääräinen", mikä ei muualle sovi. Tai mistä ei siis raski luopua.
Nyt haluan luopua ja haluan jotain raikasta.
Lila seinien väri sanelee jotain?

Tykkään sun selkeästä tyylistä, raikkaudesta! :)

 
At 6/1/12 16:46 , Blogger Sannu said...

Aivan kertakaikkisen upeen näköistä.En voi muuta sanoa.Mukavaa loppiaista:)

 
At 6/1/12 18:35 , Blogger Esmeralda said...

Aivan mainio huone! Ihanan värikästä, iloista ja valoisaa!

 
At 6/1/12 19:53 , Blogger Jenni said...

Voi nyt kyllä alkoi kalvaa mieltä oma pimeä kömmeli :D! Valoakin siellä olisi tarjolla mutta luovutin aikoinaan ikkunapaikan miehelle siitä syystä, että muuten sen karmeat rojut näkyis suoraan ovesta keittiöön...

 
At 7/1/12 20:33 , Blogger maiju said...

Selma // Tänne voi kuvitella vielä petaamattoman sängyn ja vaatteiden kuivaustelineen - siltä täällä yleensä lähinnä näyttää :) Juoksukelit on nyt tosi hyvät eli toivottavasti saat selän pian kuntoon!

Heidi // Sama ongelma eli tänne makkariin kerääntyy aika usein tavaraa, joka ei sovi muualle. Viikko pari sitten roudasin turhat pois + myin vieläpä osan, vaikka kipeää se vähän otti. Tsemppiä projektiin!

Kiitos Sannu!

Esmeralda // Joo tänne oon keränny väriä ihan tarkoituksella ;)

Jenni // Kompromissit kunniaan, meilläkin on niitä monta tehty trust me (mulla on oma työpöytä, mutta miehellä on kokonainen oma huone!)

 
At 11/1/12 22:59 , Blogger Helinä said...

Ihanan piristävän näköistä.

 
At 23/2/12 11:34 , Blogger Miluccia said...

WOWWW I love your blog and your home! Grettings from France!!!

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home