Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| STRANGE TIMES, ARE HERE

Jan 24, 2012

| STRANGE TIMES, ARE HERE

Kun tämä pleksimuovilaatikko tallentui mun verkkokalvoille yhdeltä kirpparilta tapahtui jotain outoa. Oli pakko palata hakemaan se. Iso, läpinäkyvä ja kirkuvan oranssi tunnistamaton esine tunnistamattomaan käyttöön - pakko saada! Nyt se on ollu tuossa jo viikon, hiljalleen kertyy lehtiä sen pohjalle. Läpinäkyvä pleksimuovi on jees!| Sailor is eating Borsch soup and maybe trying to say something to me - photography forbidden says the sign at least... :)


The undentified orange screaming plastic box is my newest find that surprised even me. I don´t know what to do with the thing yet, but I like, like it - yes I do :) Strange times indeed!

!

| m

Labels:

13 Comments:

At 24/1/12 16:52 , Blogger Nanna said...

Laatikko on kuin aurinko, magee!!
Näyttää jotenkin epätodelliselta ympäristössään.

 
At 24/1/12 17:05 , Blogger Akka said...

Samaa olin tulossa kommentoimaan kuin nanna yllä, että näyttää ihan kuin loota olisi lisätty jälkikäteen. Varsinkin ylemmässä kuvassa reunat on ihan(an) unreal :) Upea on!

 
At 24/1/12 18:20 , Blogger Jonna M said...

Oo, hieno löytö jälleen kerran! Miks mun tielle ei koskaan osu samanlaisia ihanuuksia. Hauska toi Valokuvaaminen kielletty-kyltti :D Mistä se on peräisin?

 
At 24/1/12 18:28 , Blogger Elisa said...

Pikkupöytänäkin olis upea, sisälle vois edelleen pinota hienosti "esille" vaikka lehtiä tai jonkin hienon esineen! Ihana kyllä kerrassaan! Paljonko jouduit pulittamaan?

 
At 24/1/12 20:47 , Blogger maiju said...

Jep, yllätyn aina pienesti olkkariin mennessä (hmmm, mikä ei kuulu joukkoon..;)

 
At 24/1/12 20:48 , Blogger maiju said...

Jonna // Mies toi sen mulle jostain reissultaan. En vielä tiedä mihin sen laittais...?

 
At 24/1/12 20:49 , Blogger maiju said...

Niinpä Eliisa! Kävin ihan samat visiot läpi mielessä, kun roudasin tätä kassalle. 12 euroa ei ollut turhan paljon tällaisesta monikäyttöesineestä, heh :)

 
At 24/1/12 21:42 , Blogger Rumour has it said...

No, it´s not strange, it´s hot!! :))
Well, I appreciate modern things and stuff in our home, it makes a nice statement to all old and vintage items here. That orange colour is just great!

 
At 25/1/12 00:23 , Anonymous Anonymous said...

Aah, blogisi on ihana! Ensimmäinen laatuaan, jota oikein tosissani seuraan...Mahtava tuo plexipömpeli!! Itse olen rakastunut Palaset-sarjaan, läpinäkyvät lehtitelineet on pop <3 Ja vinkkinä mustavalkoisten mattojen etsintään, että www.jotex.com (varmasti tiedätkin) on toiminut ainakin minulla käytävämattojen hankintapaikkana, sieltä löytyi mustavalkoraidalliset käytännöliset muovimatot sopohintaan ;)

 
At 25/1/12 08:18 , Blogger Nonna said...

Tapahtuuko teille muille sitä, että tuo kommenttiboxi häviää ja ainoa tapa kommentoida on muiden kommenttien alle? Murrr...

No, joka tapauksessa monikäyttöinen boxi! Näitä sitten vaan lisää metsästämään ja kokonaista kirjahyllyä rakentamaan!

Muistutapa, että "sohvalla ei saa syödä!" =) =)

 
At 25/1/12 10:37 , Blogger maiju said...

Nonna // Oon huomannut saman eli että kommenttiruutu häviää, grrrr! Onneksi tää uus systeemi edes toimii :) Jos näitä pleksimuovisia koteloita vaan löytyis jostain lisää, niin ilman muuta hankkisin - kiinnostais myös Kartellin keltainen tai oranssi läpinäkyvä muovituoli, mmm... Mies muuten söi keittiössä, kunnes tuli hoputtamaan mua tunkeutumalla kuvaan - kyltti vielä tehosteena, että nyt kamera pois :)

 
At 28/1/12 07:42 , Blogger Jonna said...

Kiva laatikko, kuten myös tuo 'kuvaaminen kielletty' ;) Mahtus blogikin, tuli selattua aika pitkästi taaksepäin ;)

 
At 24/3/12 01:32 , Blogger Lenore said...

apua tuo laatikko on niin ihana! missähän tuollaisia on aikanaan ollut myynnissä?? tahtoisin myös! osaiskohan joku neuvoa? :o

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home