Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| HOOKED

Feb 27, 2012

| HOOKED

Hei! Ja heti kärkeen kiitos edellistä postausta kommentoineille, ni är bäst! Liikuttavaa on myös se, että blogia seuraavien määrä on bloggerissa yltänyt tänään neljäänsataan, vau... :)

Päivän kuvissa on tällä kertaa pieni vilaus tämän hetkisestä projektista: iso koukku ja paksua trikoomatonkudetta. Ei mikään uusi juttu sinänsä, mutta itse kokeilen ekaa kertaa. Joku idea jo on käyttökohteesta, vaikka sitä ennen täytyy vielä harjoitella. Parhaassa tapauksessa saan aikaiseksi myös jonkun kivan sivuprojektin. Tai ison solmun. Lilaa kudetta ostin kokeeksi puolisentoista kiloa, 4,00 €/kg. Halpa on mun juttu absolut :)
At the moment I´m into this crochetting thing - is that a right term? I bought some purple weft (again a new word to me) just to experiment with the material. I have an idea on my mind, but no clue if it´s going to work. I think I´ll see what will come out of this...maybe some unexpected by-products aswell?
| m

Labels: ,

8 Comments:

At 27/2/12 20:40 , Anonymous Emmi said...

Heippa,

aivan ihana blogi ja koti sulla!

Itsekin olen miettinyt, että tuollaisesta kuteesta olisi kiva virkata pieni matto kotiin. Sen takia kysymys: Mistä olet tuollaista kudetta ostanut?

 
At 27/2/12 20:48 , Blogger maiju said...

Hei Emmi, kiva jos tykkäät blogista ja kodista ;) Ostin kudetta paikallisesta käsityökaupasta, Taito shop tai joku sen tyylinen taisi olla nimi. Toivottavasti löydät!

 
At 27/2/12 23:48 , Blogger Pinja / Pinjacolada said...

Ah mikä violetti! Haaveilin tänään juuri, että pitäisi saada jotain violettia kotiin! Ehkä pitäisi itsekin tarttua virkkuukoukkuun...

Onnea neljästäsadasta! Ei ihmekään, ihana blogisi on täynnä aina niin raikkaita ja inspiroivia kuvia kauniista kodistanne :)

 
At 28/2/12 10:28 , Blogger Minna said...

0nnea ja ihan ansaitusti. Hieno ja hyvä blogi : )

 
At 28/2/12 12:17 , Blogger Svenja said...

i am excited :)
your cup of coffee is soo cool, can you tell me where it is from??
love, svenja

 
At 28/2/12 12:54 , Blogger maiju said...

Hi Sonja, the cup is DIY - I have done the drops myself :)

 
At 28/2/12 23:11 , Anonymous Anonymous said...

The fabric you are knitting with is perfect for a project I'm working on!!! Could you tell me where you got it, or does anyone know a place to buy it online?! Thanks a bunch.

 
At 29/2/12 01:14 , Blogger Minttu said...

Matonkude on hyvin koukuttavaa,olen huomannut ;-)
Ihanan väristä kudetta olet löytänyt! Itsellä parhaillaan puikoilla kanarialinnun keltainen, sopii niin tähän kevään odotteluun :-D
Ihana blogi ja koti sinulla, ilo seurata luomistyötäsi.

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home