Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| TO TEST

Feb 29, 2012

| TO TEST

Tänään kun tulin rientämällä töistä kotiin ehdin jopa ottaa muutaman valokuvan. Ajatella! Ei tarvi enää venailla viikonloppuun saakka, jos aikoo jotain kuvailla. Se on edistystä se!
Yhtä edistyksellistä ei ole tämä mun virkkaaminen - vaikka katon mallia kuvasta, niin en saa kuin yhdenlaista jälkeä aikaiseksi. Parin kilon testierä oli siis paikallaan ennen tositoimia, vaikka eivät nämäkään varmaan käyttämättä jää. Iltojen iloksi nyhräsin pari patalappua, istuinpehmusteen sekä kaksi koristepalloa. Palloille ei kannata kysyä ohjetta, sillä nämä syntyivät vahingossa ilman mitään hajua kaavasta tms. Kolmion mallinen patalappu on silti lemppari :)flower pot | plantagen
porcelain jars | seletti // stockmann
white cup | marimekko
black pan | kockum // 2nd hand
white pan | arabia // 2nd hand


I did some testing with the purple weft as I wrote couple days ago. They are not perfect, but okay for everyday use. I like the tickness, texture and the deep colour aswell!| Maiju

Labels: ,

9 Comments:

At 29/2/12 19:24 , Blogger Akka said...

Olisinpa yhtä aikaansaava. Mulla on nyt kaksi kuukautta ollut kuteet odottamassa, että saisin koukuteltua yhden korin karseen rumille jatkojohdoille, jotka roivelehtii tv-tason alla. No, tää aurinko kyllä tekee sen, että tuntuu tulevan aikaansaavemmaksi (apua, onko toi edes sana).

Ja enpä muuten muista, koska viimeksi olisi violetti väri näyttänyt houkuttavalta mutta toi sävy on ihan täydellinen! :)

 
At 29/2/12 21:44 , Blogger Kirsikka said...

Nuo pallerot on kyllä aika hauskoja. Tiedä sitten mitä sellaisilla tekisi, mutta hauskoja ovat. :)

Minä ostin matonkuteita vuosi sitten ja ryhdyin virkkaamaan keittiöön ympyräistä mattoa. Kesken on edelleen. Ehkä pitäisi purkaa ja tehdä patalappuja, saattaisin saada jopa valmiiksi...

 
At 1/3/12 08:51 , Anonymous Tasaraita said...

Voi että teillä on ihana koti! Hyvä idea tehdä patalapuista kolmion mallisia! Miksi niiden tarvisikaan olla neliöt tai pyöreät. Taidan varastaa idean, jos se vain sinulle sopii?

 
At 1/3/12 22:17 , Blogger Tiina said...

Kiitos ihanasta blogista! Pitkästä aikaa löysin blogin, jonka läpiselaamiseen kuluttaa mielellään useamman tunnin :D

Itseenikin on iskenyt matonkudevimma; tulee nopeasti valmista ja näyttää kivalta. Vielä pitäisi löytää ihminen/paikka josta tuota saisi edullisesti, oman testierän kun löysin löytönä kirpparilta parilla eurolla.

 
At 2/3/12 00:31 , Anonymous Tiinakaisa said...

Oi kuinka huikeat valot ja värit näissä kuvissa! Tykkään, paljon.

 
At 2/3/12 20:45 , Blogger Niinu said...

Hih, nuista kolmionmallisista patalapuista tuli ihan ala-asteen kässätunnit mieleen...siellä useampikin teki ihan vahingossa patalapuista kolmionmallisia;)

 
At 3/3/12 08:38 , Blogger Petriina said...

Kuvasi ovat aina yhtä hyviä :)

Hauskoja patalappusia.

 
At 13/3/12 22:47 , Anonymous Anonymous said...

how did you make the oven mitts. I really want to know!

 
At 31/3/12 11:56 , Anonymous Carola said...

You just gave me a wonderfull idea!
I must do it!
Thanks
:)

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home