Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| 2ND HAND X-MAS CALENDAR

Dec 13, 2012

| 2ND HAND X-MAS CALENDAR

Iltaa! Täällä istuu soon-to-be äitiyslomalainen jälleen kerran kuuman ohrapussin kanssa. Yleensä ongelmana on, että vauvavatsa painaa alakertaan ja vaatii avuksi esim. tukivyön vaan mullapa on aivan eri suunnan ongelmat eli kupoli alkaa melkein rintalastasta. Ja painaa täten kylkikaariin aika pahemman kerran. Tänään töissä tuntui etten saa enää edes kunnolla hengitettyä eli mielellään olen huomisen kotona. Ja niitä aamuja oli mulla muutenkin enää kolme ensi viikolla. Voi ihanuutta, kun ei tarvi enää väkisin herätä tuonne pimeään, raapimaan autoa lumen alta! Sen verran siis tätä olotilan päivitystä :)

Taisin luvata Paavon joulukalenterista kuvamateriaalia eli laitetaan sitä tänään. Värikkään kangaskalenterin vuosimallista ei ole tietoa, ostopaikka kun jälleen kerran oli kirpputori. Paketeista tuli melko sekalainen joukkio - se 24. luukku joka vielä kuvan ottohetkellä puuttui on nyt paikoillaan eli sisältää muista poiketen jo pienen joululahjan. Luukuissa on pääasiassa suklaata ja lakuja sekä muutama leluylläri siellä täällä.
Hi! I have still few weeks to go until the baby arrives meaning that my maternity leave will start very soon. Only three working days to be precise. I´m feeling kind of huge and having all kind of aches, so I´m very happy to spend tomorrow at home! But enough about me whining - I promised some photos about Paavo´s Christmas calendar so here we go. It´s a flea market find (who would have guessed!) that has small hooks for gifts. I chose different colourful papers for wrapping so the result is very mismatch :) If you wonder about the missing number 24, I can tell you that the elfs came today with a larger present so it´s taken care of :)


// m


Labels: , , ,

10 Comments:

At 13/12/12 22:26 , Blogger Femke Dekker - ter Meulen said...

What a gorgeous calendar!! Love Femke http://www.femkeido.blogspot.nl/

 
At 13/12/12 22:30 , Blogger Mirka | Materialistimutsi said...

Aivan ihana kalenteri! Sulla on kyllä kaikin puolin hyvä maku :)

 
At 13/12/12 22:36 , Blogger Liisa O said...

Mahtava kalenteri!! Tsemppiä loppuviikkoihin, mulla oli sama ongelma toisessa odotuksessa ja ei ole mukava tunne :/ Palkinto onneksi tulossa :)

 
At 14/12/12 20:59 , Blogger MiaMatleena said...

Aivan ihana kalenteri! Tuollaisen tahtoisin omaankin kotiin!

 
At 14/12/12 23:50 , Blogger Ulpukka said...

Eiiih.. Pari vuotta sitten kiikutin just samanlaisen kalenterin kirppikselle, joku ihme mielenhäiriö! Tuskainen muisto palasi ihanien kuviesi myötä, olin jo lähes unohtanut "mokani". ;) Hyvä joulunodotusta ja varsinkin sitä loppuODOTUSTA sinulle!

 
At 15/12/12 10:02 , Blogger Susanna/Huvikumpu Living said...

Ihana kalenteri ja tosi söpö tuo kärpässieni tuoli. Osaatko sanoa mistä sellaisia saisi vielä?

 
At 15/12/12 11:58 , Blogger maiju said...

Jos haluat vanhan niin, ilmeisesti Huuto.netissä on näitä ajoittain ollut myynnissä. Uustuotantoa saattaa olla eri yrityksillä, mutta mm. Vankiloiden myymälöissä olen nähnyt sienijakkaroita edullisesti. Alle parikymppiä taisi olla hinta.

 
At 15/12/12 12:00 , Blogger maiju said...

Höh, mutta niin se vaan menee että välillä tulee laitettua sellaista pois, mikä myöhemmin kaduttaa. Tuntuu, ettei se sovi omaan kotiin ollenkaan ja haluaa ylimääräiset pois nurkista. Mutta ehkä joku uusi/vanha kivempi kalenteri tulee vastaan myöhemmin!

 
At 15/12/12 12:02 , Blogger maiju said...

Tää oli kyllä kiva senkin puolesta, että paketin ei tarvinnu mahtua mihinkään tietyn kokoiseen laatikkoon/pussukkaan eli melkein minkä muotoinen juttu tahansa kävi sisällöksi :)

 
At 15/12/12 12:47 , Blogger Jaana said...

Mahtava kalenteri!!Hyvää joulunodotusta ja tsemppiä loppuviikkoihin sinulle!

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home