Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nov 29, 2010

NOW I KNOW. Ensiksikin kiitokset kaikille, jotka jakoivat mielipiteitään edelliseen päivitykseen. Se auttoi osaltaan pulman ratkaisemisessa, vaikka tietysti päätös perustuu omiin pohdintoihini. Tämä on todellakin positiivinen ongelma, vaikka ratkaisujen tekeminen ja etenkin suunnan valitseminen omalle elämälle ei koskaan ole helppoa tai ainakaan yksinkertaista. Se, mikä ratkaisussa painoi eniten, on mahdollisuus keskittyä johonkin omaan ja rakentaa sitä kautta vahvempaa tieteellistä osaamista sekä ehkä samalla myös luoda edellytykset työllistymiselle jatkossa. Tällä alueella ei ole liikaa tohtoreita. Mitä pärjäämiseen tulee rahallisesti, niin uskon että kaikki tulee sujumaan hyvin. Karsimaan joudun pakostakin, mutta hei - eipä ole mulle suuri kynnys lähteä tekemään kirppiksiltä löytöjä tai saada iloa pienistä asioista!! Olen onnellisempi nyt kuin koskaan ikinä!Tänä vuonna adventtikynttelikkö syntyi näin yksinkertaisista aineksista:
vanhoja kynttilänjalkoja ja peltiset numerot


Mennyt viikonloppu oli aivan ihana: pipareiden paistoa ja vierailua käsityöläiskylän idyllisessä miljöössä joulumarkkinoilla Paavon kanssa. Syötiin pakkasessa makkarat sekä juotiin aitassa munkkipossukahvit. Iltapäivällä katsottiin yhdessä lasten elokuva. Ystävien kanssa pikkujoulut. Kotona hyasintit tuoksuvat, kynttilät palavat ja saa nauttia koti-illoista kun ulkona pakkanen paukkuu. Ei huono tilanne ollenkaan!
My dilemma has finally solved itself. I´m going to accept the place and start doing my phD. I´ll have to cut down some costs, but hey - buying stuff from flea markets has never been a problem for me! Or enjoying simple things. I think I´m more happier now than I´ve ever been.


Last weekend really bought me the christmas feeling. I baked some cookies with my son and we visited the local christmas market in a small village. Drinking warm coffee in a cosy old barn with my son was an experience that we both enjoyed in this freezing cold weather. Afterwards we watched the Ice Age 2 film together under a nice warm blanket! Life is good!

hyvää 1. adventtia! | maiju

Labels: ,

8 Comments:

At 29/11/10 21:40 , Blogger Ullakon Aarteet said...

Hienoa, ehdottomasti onnentoivotusten arvoinen juttu !

 
At 29/11/10 21:46 , Blogger Anu said...

Teidän viikonloppu kuulostaa just niin rentouttavalta, kun viikonlopun kuuluukin.
Ihanaa herkutella pakkasessa. Mekin käytiin joulumarkkinoilla ja kuolastin makkaroiden perään. Oltiin vaan juuri menossa lounaalle, niin piti jättää makkarat väliin.
Minulta oli vähän mennyt ohi edellinen postauksesi mutta väitösasiaan liittyen haluaisin sanoa, että on hienoa, että uskallat heittäytyä itselle tärkeän asian pariin. Elämän onnellisuus ei ole minusta kiinni lompakon paksuudesta, ei sitten ollenkaan. Tutkimustyö antaa varmasti jo itsessään paljon. Kaikki se syventyminen, samanmielinen seura (tohtorikoulua ajattelen) ja palava halu päästä eteenpäin aiheensa parissa ruokkivat varmasti mieltä ja innostavat. kaikkea hyvää,
Anu

 
At 29/11/10 23:13 , Blogger Johanna said...

Kauniit adventtikyntteliköt sinulla, erilaiset kuin mitä on tottunut näkemään, todella kauniit.

 
At 30/11/10 09:09 , Blogger kati said...

Kuulostat niin ihanan onnelliselta! Kippis ja onnea!

 
At 30/11/10 14:28 , Blogger Petra said...

Onnea! Varmasti teit hyvän päätöksen!

 
At 30/11/10 16:25 , Blogger Nalle said...

Onnea! Ihailen rohkeuttasi.

 
At 30/11/10 16:28 , Blogger Unknown said...

Adventtikynttilä asetelmasi on yksinkertaisesti kaunis. Itsekin ostin tuollaisia peltinumeroita. Vaihtoehtona puodissa oli myös hauskan näköisiä pikku peilejä (vähän kuluneen näköisiä), joissa oli numerot. En ole ennen tätä vuotta huomannutkaan, että adventtikynttilät voi näin koristella / numeroida. Mahtaako olla aika uusi juttu, vai olenko vaan ihan maalta?!

Mukavaa viikkoa!

 
At 30/11/10 20:49 , Blogger Petriina said...

Kauniit adventtikyntteliköt :-)

Päätöksesi kuulostaa oikein hyvältä perusteluineen. Onnea !

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home