Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nov 23, 2010

WINTER TIME. Ensilumi tuli sitten jäädäkseen. Ja tänään täällä länsirannikolla oli jo pakkastakin kokonaiset 8 astetta. Talvi on siis täällä ja joulua kohti mennään! Monissa paikoissa näkyy jo kovasti joulukoristeita, mutta kotona ei vielä toistaiseksi ole niiden aika. Jouluvaloja kyllä löytyy melkein joka huoneesta ja kynttilöitä vielä enemmän, niin ja glögiäkin on maisteltu. Jotain vuodenaikaan liittyvää olen silti laittanut eli tällä hetkellä keittiönpöydällä on kaksi lasikupua, isoja pöytäkynttilöitä sekä viimeisimpänä hyasintteja, joita hain Plantagenista heti kun kuulin niitä olevan saatavilla. Ja jos aika antaa periksi niin viikonloppuna leivotaan Paavon kanssa pipareita kaikki peltipurkit täyteen! :)




Hyasintit Plantagen




Vanha emalinen kellotaulu kirppikseltä




Isot pöytäkynttilät Tiimari






Hi! Oh gosh, it really is winter now. Today gave us a little taste how it feels to live with this coldness again - only -8 degrees! Another thing that can´t be avoided is christmas. Big and small decorations everywhere, but not at my place yet. Only couple of christmas lights and candels together with lovely flowers. Still I´m already planning to bake with my son, hopefully we have time to do that on the upcoming weekend! :)



have fun | maiju

Labels:

3 Comments:

At 23/11/10 23:40 , Blogger signerat 71 said...

I love your pictures!
Love Jenny

 
At 24/11/10 07:55 , Blogger mokkakissa said...

No niin. Tästä ei tule mitään jos nyt jo aloitetaan hyasintit... Kaikki rahat on menny ennen joulua... haha. Olen hyasinttiriippuvainen, kuten taidat sinäkin olla...

 
At 24/11/10 11:55 , Blogger Tiina said...

Kaunista, siinä se...
muuta ei tarvi sanoa. <3

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home