Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sep 19, 2010

AUTUMN GEAR. Jee syksy on täällä! Vaikka liittyyhän siihen paljon huonoakin kuten että kesä on ohi. Olisin vielä ihan reippaasti voinut köllötellä rannalla auringon paisteessa, tehdä veneretkiä ja istuskella ulkona lämpimässä kesäillassa. Mutta nyt on iloittava tästä hetkestä ja mikä onkaan sen parempaa kun kaivaa vaatteita ohuina kerroksina päälle ja laittaa kynttilöitä iltaisin palamaan niin ettei valoja juuri edes tarvita.

Tämän syksyn ykkösväri on kai ruskea eri sävyineen. Tämä on asia, jota en juuri kesällä miettinyt läkähdyttävällä kirppiskierroksella, kun näin nämä ihan uudet ruskeat nahkamaiharit hintaan 10 €. Arvasin silti heti, että niistä tulee syksyllä lempparit. Myös takki on kirppikseltä, vitosella en viitsinyt aitoa nahkatuotetta jättää vaan poimin sen mukaan. Pipo Halpahallista, kaulahuivi Lindex. Jos joku näkee taustalla pienen sinisen ukon, niin ei kannata huolestua. Se on Paavo.

Nyt voisi virheellisesti luulla, että näillä pärjäillään nyt koko syksy ja tuleva talvi. Hyvin pitkälle joo, mutta lisää shoppailuja on tiedossa kun suuntaan reilun kahden viikon päästä Lontooseen!! Aivan huippua!!




Hi! The best thing about Finnish autumn is that you get to put on more layers of different kind of clothing. My gear for autumn are mostly findings from the flea market: I bought the brown leather shoes (totally new with labels still on) for 10 € and the leather jacket for only 5 €. Both are genuine 100 % real leather!

Still I must add that my shopping for this autumn and winter is just beginning. I´m aheading to London in less than 3 weeks!! Superduper cool or what!!! :)

hugs | m

Labels: ,

4 Comments:

At 19/9/10 18:40 , Blogger Mari said...

Ihania löytöjä, nuo kengät on tosi makeet...!

 
At 19/9/10 18:55 , Blogger Elsa said...

Ei hullummat syssykuteet. Kestää tuulet ja tuiskut.

 
At 19/9/10 21:24 , Blogger Unknown said...

Voi kateus isksi noista kengistä! =) Aivan mahtavia syysvaatteita! Kyllä kelpaa syksy ottaa vastaan.

 
At 20/9/10 15:02 , Blogger Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Hyviä syysvaatteita. Itse täällä Helsingissä uskottelen vielä itselleni, että on kesä, enkä ole vielä siirtynyt käyttämään sukkia. Pipoa en halua ajatellakaan vielä aikoihin.

Syksyssä rasittavinta onkin monien kerroksin pukeminen, kesällä sujahtaa niin mukavasti muutamaan keveään vaatteeseen ja on valmis ulos... toisaalta pääsen taas käättämään lukemattomia huivejani, joten kai syksyssä jotain hyvää on...

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home