Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| ECO BOHEMIA

Apr 3, 2012

| ECO BOHEMIA

// blogiyhteistyö
Takatalvesta huolimatta on aivan mahtavaa ajatella, että kahden kuukauden päästä on kesäkuu, juhannus ja KESÄ! Se siis tulee, tuntui tällä hetkellä sitte miltä tahansa :) Asia tuli muutenkin selväksi tänään, kun merimies halusi hankkia meille grillin. Grillikauden avajaiset on kuulemma viikonloppuna. (Sopii!)

Itsekin oon ostanut kesää varten jo joitain pieniä juttuja - pieniä kertakäyttömukeja (oli niin nättejä) sekä perinteisen muovipärekorin. Jälkimmäinen oli pakko saada, koska se on varmana ihan huippu minne vaan (torille, kauppaan) ja etenkin kesällä mukaan rannalle. Pysyy termokset pystyssä. Kori yllätti mut ekologisuudellaan, sillä se on kierrätettyä muovia ja eettisesti käsin valmistettu. Klik!// Black plastic shopper is my new find for the summer!


Kori on Eco Bohemia -nettikaupasta, joka myy ainoastaan ekologisesti valmistettuja tuotteita, kenkiä ja vaatteita. Ekologisuuden lisäksi tuotteille on yhteistä hyvä design sekä pitkäikäisyys. Itse klikkailen ostoskoriin edes ja takas ainakin vielä tuota Swedish Hasbeensien ruskeaa nahkakassia ja pöllökin sopisi unikaveriksi Paavolle :)I don´t know about you guys, but I´m starting to have plans for the upcoming summer... To make it more easy for Paavo and I to go to the beach, I ordered a classic shopping basket in plastic from here (click!). I was a little surprised that it was so ecological, hand made and everything. But as I discovered later, the Eco Bohemia shop sells only eco products that are about sustainable design and high quality - I like! If only I would get that leather handbag made by the Swedish Hasbeens... And a cute owl for Paavo ;)| maiju

Labels: , ,

15 Comments:

At 3/4/12 22:36 , Blogger By J said...

Aika hetki sitten blogiisi löytäneenä, tosi kauniita kuvia kuvailet ja ihana blogi kaikin puolin. Grillikausi avautuu pian täälläkin, nams!

 
At 3/4/12 22:42 , Blogger Riikka said...

Onneksi löysin sun blogin!:-) Kivaa luettavaa!

 
At 3/4/12 22:55 , Blogger Oi mutsi mutsi said...

Eco Bohemia on ihana liike, kiva että teet sen kanssa yhteistyötä nykyään :) Musta on aivan mahtavaa, et Suomessa on nykyän ekoyrittäjiä, joiden myymät tavarat on TYYLIKKÄITÄ! Onks noi tenskut Ethleticit?

 
At 4/4/12 00:09 , Blogger KERRY said...

That’s my Drop print up there. How nice to see it on your blog. I love Eco Bohemia :) And your blog has quickly become one of my favourites in the last month or two. Have a happy week! :)

 
At 4/4/12 09:29 , Anonymous Anonymous said...

Nyt mua melkein itkettää ;)

Kaikki mun lemppariblogit alkaa yksi toisensa jälkeen mainostamaan. Mua harmittaa oikeasti. Vaikka tuosta yrityksestä tykkäänkin.
Miksi te kaikki blogistit myytte sielunne tavaran vuoksi?
Eikö vapaus ole tärkeämpää, kuin tavara, jota tämä maailma on jo ennestään liiaksikin pullollaan..

Voi Maiju, minkä teit. YÄÄää. Oikeasti musta tuntuu ihan vilpittömästi tältä.

-Maria

 
At 4/4/12 10:15 , Blogger Liisa T. said...

En ookaan ennen kuullut Eco Bohemiasta, joten kiitos vinkistä! Blogisi on tosi tyylikäs ja kaunista katsottavaa + rentouttavaa luettavaa. Pöh, ei minua ainakaan haittaa mainokset! :D

 
At 4/4/12 12:16 , Blogger Rillirousku said...

Eco Bohemia on hieno kauppa. Mainostamisesta, että en kyllä ymmärrä keneltä se on pois, jos pienesti mainostaa. On mukava saada jotain pientä hyötyäkin harrastuksesta, joka kuitenkin myös piristää tai hyödyttää monen ihmisen elämää. Sitäpaitsi ei tarvi heti lähteä överiksi vaan mainostaa ainoastaan sitä mistä itse pitää ja minkä uskoo myös lukijoita kiinnostavan. Sen voi ottaa myös niin, että kiitos vinkistä eikä niin, että no mitähän tuo bloggaaja nyt tästäkin oikein saa kun mainostaa, ja vetää hernettä nokkaan. :D Kaikki on suhteellista! Se on vain tavaraa mutta jos se tavara on sellaista, jonka olisi muutenkin hankkinut, niin keneltä se on pois, jos sen saakin ehkä ilmaiseksi? Näin ajattelen minä, joka myös on lähiaikoina myynyt sielunsa ja bloginsa mainoksille. ;)

 
At 4/4/12 12:41 , Blogger maiju said...

Hei Maria, kiitos rehellisestä palautteesta! Tämä on tietty asia, jota pohdin itsekin pitkään eli että haluanko mainostaa vaiko en. Yksi valinta olisi pitää blogi kokonaan omissa näpeissä eli kirjoitella puhtaasti vain omia juttuja. Mutta.

Vaikka bloggailen lähtökohtaisesti pelkästä omasta ilosta, tuntuu yhteistyötarjouksen saaminen muun palautteen rinnalla aivan käsittämättömän hyvältä - kuin pieni tunnustus, että on saanut aikaan jotain kiinnostavaa. Korvaus yhteistyöstä on tietty mukava asia, mutta se ei siis ole itse pääasia. Pääasia on voida ilahduttaa muita ja saada positiivista palautetta omista tuotoksista - tähän luen myös yritykset.

Mutta mitään markkinapaikkaa tästä ei kuitenkaan ole tulossa - don´t worry - satuin nyt tällä kertaa pitämään Eco Bohemian nettikaupasta ja tuotteista eli halusin tehdä yhteistyötä. Mistä tahansa en siis suostuisi kirjoittamaan, vaikka yhteistyötä tarjottaisiinkin :)

 
At 5/4/12 10:26 , Anonymous Anonymous said...

Ei kyse ole kateudesta ilmaista tavaraa kohtaan.
Mua harmittaa lähinnä, kun kaupallisuus ujuttautuu ihan kaikkialle.
Yhtäkkiä ihanasta ja luovasta blogista tulee pahimmillaan Tupperware-fiilis tai lukijasta homma voi tuntua sellaiselta puhelinkauppiasmeinigiltä :) :)
Ja tällä en sinua tarkoita!
Inhoan vaan henkilökohtaisesti, jos minulle yritetään myydä jotain. Mistä se sitten johtuu, ei ainakaan kateudesta.
Siinä tökkii ehkä joku sellainen, että kulutuskäyttäytymistäni ja tarpeitani yritetään salakavalasti ohjailla ;) ;)

Mielipiteen- ja valinnanvapaus vallitkoon sekä lukijoiden että blogistin suhteen.
Halusin vaan sanoa, että asia tuntuu minusta tältä, jostain toisesta saa tuntua ihan muulta.

-Maria

 
At 5/4/12 12:43 , Anonymous Anonymous said...

Musta ei ole mitään vikaa jos mainostaa jotakin, mistä todella itsekin pitää ja missä on hieno ideologia! Henkilökohtaisesti katson sitä tunnustukseksi jostakin hyvästä, kun bloggaajat saavat jotakin. Jos haluaa kirjoittaa hyvää blogia, niin se on melkein jo osa-aika työ. Onhan sekin blogissa "mainostamista" kun näet tuotteita kuvissa, esim. tavaroita jonkun kotoa. Mutta sehän ei varmasti arvostelijoita haittaa.

- Kiira

 
At 5/4/12 21:10 , Blogger Oi mutsi mutsi said...

Sielun myymistä tavaran vuoksi :D Jos nyt oikeasti mietitään, niin sisustusblogi harvoin on tavaraton jo ihan perusominaisuudessaan. Jos jotain voisin toivoa, niin sitä että mainostavat bloggarit merkitsisivät yhteistyöpostauksensa selkeämmin.

Ei tässä mitään anteeksipyytelyitä tarvitse tehdä jos monen tuhannen ihmisen iloksi kirjoittava ihminen saa joskus jotain pientä kivaa "ilmaiseksi", eli sitä valokuvausta, kuvankäsittelyä, kirjoittamista ja ajankäyttöä vastaan, mitä blogin päivitys vaatii. Tässäkin tapauksessa yhteistyökumppani on pieni ekoalan yritys jolla ei muuten olisi varaa mihinkään Hesarin etusivulle. Mainoksen ottaminen on myös kannanotto millaisia yrityksiä bloggaaja itse arvostaa ja millaiselle antaa mielellään näkyvyyttä. Sielun myymistä olisi mielestäni enemmän, jos eco bohemian tilalla olisi joku Masku tms, mistä kirjoitatja ei hankkisi mitään koskaan ikinä.

Hyvä Maiju, musta on kiva että saat jotain kivaa itsellesi senkin takia, et mä luen blogiasi päivittäin ja mulla ei oo varaa maksaa sulle korvausta upeasta työstä!

 
At 5/4/12 21:51 , Blogger maiju said...

Kiitos Kiira :) Juuri tuota oon miettinyt itsekin, että kukaan ei reagoi, vaikka blogeissa on esimerkiksi Marimekon tuotteita esillä ilmaiseksi. Mullakin on ollut paljon, esim. astioita ja mekko viikko sitten. Mutta jos bloggaaja saa mainostamisesta jotain vastinetta, niin se on sitten vastenmielistä (?) Molemmat vaikuttavat aivan varmasti lukijan ostokäyttäytymiseen yhtä tehokkaasti. Jos vaikuttavat. Huomaan sen itsekin, kun luen blogeja. Ideaalia tietty olis, jos kaiken vois ostaa käytettynä, mutta se ei taida olla ihan realiteetti.

 
At 5/4/12 21:59 , Blogger maiju said...

Kiitti Oi mutsi mutsi - sä ilmaiset asian niin paljon paremmin kuin minä! Oliskin mielenkiintoista tietää, millä tuntipalkalla tätä hommaa on tehnyt vaikka rahastahan tätä en tietenkään tee :D:D. Mutta jotain pientä jostain on tosi kiva juttu ilman muuta. Hmmm, Masku - näen jo mut tekemässä diiliä T. Sukarin kanssa, haha! :D

 
At 6/4/12 10:49 , Blogger Oi mutsi mutsi said...

Pakko vielä sanoa, että sun, mun tai kenenkään muunkaan sielu liittyy bloggaamiseen...öö, miten? :D

Tuntipalkkaa on ihan turha alkaa harrastuksestaan edes miettimään, mutta onhan tollaset kivat yhteistyöt vähän kuin jääkiekkoilija saisi muutaman ilmaisen jäävuoron. Siihen harrastukseenhan se lahjakortti tms menee kuitenkin, ei noilla diileillä etelään lähdetä perheen kanssa.

 
At 8/4/12 03:36 , Anonymous Anonymous said...

I don't even know how I finished up here, but I thought this submit used to be good. I do not recognize who you are however definitely you are going to a well-known blogger in the event you are not already. Cheers!
my webpage - Banana Cake Recipe

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home