Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| EASY KITCHEN FIX

Jun 7, 2012

| EASY KITCHEN FIX

Pari teipinpalaa ja vanhaan keittiöön voi näköjään tykästyä uudelleen. No vaati se lisäksi sen, että siivosin muutaman kodinkoneen tieltä pois. Jos merimiehestä olisi kiinni, niin tässä keittiötasolla ei muuta oliskaan kun kodinkoneita. Metri x metrin jäätelökone oli viimeisin yritys. Kiva ajatus vaan tykkään enemmän siististä keittiöstä, jossa mahtuu tekemään jotain. Tiskata ei mahdu, sillä tiskiallas on erään näkkärin lailla pieni ja pyöreä. Laitapa kulmikas iso leikkuulauta sinne, niin jo on vähintään kolme litraa vettä lattialla!








Mutta joo, pieniä on meidän keittiömurheet. Sen verran pieniä, ettei niille tässä vaiheessa tehdä mitään. Mieluummin odotan muutaman vuoden ja vautsi mikä palkinto, kun se sitten saadaan kuntoon! Puinen tasokin vähän piristyi, kun sain pahimmat altaan vieressä olevat tummentumat hinkattua pois. Ja sitä paitsi - meillä se on pääasiassa mies, joka täällä viettää aikaa! :)

P.S. En meinannut uskoa onneani, kun löysin tänään tän keraamisen purkin neljällä eurolla!






I been complaining about our kitchen - how it is unmodern and ugly. Well, as it turns out I quite like it now after I did some taping - see those black triangles there! So after all, it could be worse, much worse I think. Only thing that really needs still some more fixing is that round small sink - try to wash a large, square cutting board and you´ll get almost a gallon water on the floor!

Btw, if you wonder about the porcelain jar, oh yes - it´s my latest flea find for 4 euros. Not bad!

❤ // m

Labels: , ,

7 Comments:

At 7/6/12 19:11 , Anonymous Nordic leaves said...

Nice fix!:)

 
At 7/6/12 21:42 , Blogger KL said...

Joskus olen itsekin kokeillut saada teipillä uutta ilmettä keittiöön. Helppo kikka etenkin kalseissa vuokra-asunnoissa ;)

 
At 7/6/12 21:57 , Blogger Saariston kasvatti said...

Anteeks nyt vaan, mutta taidan kopioida tämän idean aivan karkeasti. HIENO!

 
At 8/6/12 01:55 , Anonymous Cyn | decyng said...

It is gorgeous!

 
At 10/6/12 21:36 , Blogger Mayo said...

Ihanasti keksitty! Voi harmi, kun omassa keittiössä ei pysty tätä toteuttamaan. Jotain teippeilyä on kyllä keksittävä! ;D

 
At 10/6/12 23:43 , Blogger Pieni Lintu said...

Kiva nähdä nurkkia mitä et vielä pahemmin vielä ole esitellyt. Tosi nätti keittiö, mutta mä en myöskään ymmärrä noita pikkuriikkisiä altaita, onneksi meidän vuokrakämpässä on perus tiskiallas kaksin altain. ;)

Tosi kiva tuunaus, mä olen meidän kakanväriset kukkakaakelit keittiöstä piilottanut kontaktimuovein - huh, oli urakkaa! ;D

 
At 15/7/12 15:46 , Blogger Tanja Dögg said...

Woah! I love your kitchen :)

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home