Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| I LOVE FREE STYLE

Sep 9, 2012

| I LOVE FREE STYLE

Free style eli ilmainen tyyli. Tyypillisin kohtaamispaikka roskalava tai vastaava. Sain viime torstaina kesken työpäivän kuvaviestin, jossa oli meidän olohuoneen lattia vuorattuna helposti kolmellakymmenellä lautasella ja muutamilla emalimukeilla :) Merimies oli jostain kuullut muuasta jätekatoksesta, jonne oli tuotu pahvilaatikossa jonkun vanhan mummelin tavaroita ja käynyt oitis tarkistamassa tilanteen. Illalla sainkin eritellä lautaspinoja ja syödä riistakäristystä perunamuussilla, heh! On siinä kultainen mies.

Näihin kuviin valikoitui komeimmat emalimukit (täysin ehjiä ja siistejä!) sekä 10 Sarviksen muovilautasta, jotka nekin on täysin kunnossa. Myös muutaman muun lautasen pidän ja loput vien SPR:lle.

Niin ja toi lastentuoli sitten - sen ja toisen samanlaisen toi puolestaan meille merimiehen sisko. Jostain varastosta oli napannut mukaansa. Ehkä vähän ehostusta ja käyttöön nekin :) Kannattaa olla romunkerääjä!Free style = style without any money spent! Here are some things that sailor found last Thursday while visiting friends. He heard that some old stuff was carried out from an old ladys house, and went to check the situation. When I came home, I discovered around 30 plates and these enamel mugs from our living room. These ones I´ll definitely keep - 10 retro plastic plates and mugs in great condition! Gotta love that man..

And he has a pretty nice sister as well, I tell you. She had found these old chairs (for kids) from somewhere and drove like 400 km to bring them to me! Maybe some paint and they are ready to go :)


 / m


Labels: ,

22 Comments:

At 9/9/12 13:00 , Blogger Elina said...

Love the chair!

 
At 9/9/12 13:25 , Blogger EAF said...

Aika symppiksiä löytöjä :) Ja ihanan näköiset synttärit olet järkänny 5-veelle! Meillä sama edessä parin viikon päästä, kivaa! :)

 
At 9/9/12 15:56 , Blogger K said...

Noista tuoleista saa varmasti tosi kivat! Ilmaisesta tai puoli-ilmaisesta saa niin hyvän mielen, eikä sit tuu sitä ostoskrapulaakaan. :)

 
At 9/9/12 16:20 , Anonymous Anonymous said...

Ihana mies sinulla!:)

 
At 9/9/12 16:25 , Anonymous Anonymous said...

Kauniitt mukit! Harmi, etteivät ole pinottavia.

 
At 9/9/12 18:55 , Anonymous Anonymous said...

Ihania. Vanhempien mökillä on Sarviksen kuppeja ja lautasia. Niistä on syöty mökkimaisemissa 70-luvulta lähtien.
Tulee mieleen, kun viime syksynä mies soitti työpaikan (koulun) pihalta roskalavalta puhelun.
Sieltä sitten kulkeutui meille kasa isoja rullakarttoja ja opetustauluja (mm.hauska luurankoaiheinen) sekä umpipuisia lasten pöytiä ja tuoleja (päiväkotikokoa).
Uskomatonta, että heittivät noin vain pois, jätelavalle syyssateisiin kastumaan. Olisivat voineet myydä eteenpäin ja tienata vaikka vanhempainyhdistykselle rahaa.

-m

 
At 9/9/12 22:15 , Blogger Heidi said...

mahtavaa!! teillä on niin loistava asenne (ilmeisesti molemmilla ;)) ja nappilöytöjä!! =)

 
At 10/9/12 08:20 , Blogger maiju said...

Yes, it´s kind of nice. Don´t know if I´ll paint it or no...

 
At 10/9/12 08:21 , Blogger maiju said...

Lasten synttärit on kivoja tai kaikki juhlat ylipäänsä, jonne saa miettiä koristeluja. Laitettiin värikästä vielä tämän kerran, kun ei ole aivan pakko olla Spidermania tai jotain muuta poikien teemaa... ;)

 
At 10/9/12 08:22 , Blogger maiju said...

Niin totta, ilmainen tavara on myös helppo laittaa kiertoon, jos ei itse tartte.

 
At 10/9/12 08:23 , Blogger maiju said...

Niinpä, jaksaa aina yllättää!

 
At 10/9/12 08:23 , Blogger maiju said...

Sepä, ne lähti jo mökille jossa varmaan keksin enemmän käyttöä ;)

 
At 10/9/12 08:27 , Blogger maiju said...

Outoa munkin mielestä, että vanha hyvä tavara on vain laitettu roskiin. Senhän voi ilmaiseksi useimmissa paikoissa viedä myös kierrätykseen esim. Punaiselle Ristille! Jotkut eivät ymmärrä näiden aarteiden arvoa, mutta onneksi on niitäkin jotka tietävät eli te, jotka pelastitte palan historiaa! Sarvikset on loistavia etenkin lapsille - meillä olikin keltaista jo ennestään Paavolle ;)

 
At 10/9/12 08:29 , Blogger maiju said...

Mies on tosiaan kummasti tässä parin vuoden aikana innostunut vanhasta tavarasta, heh - ei tuu riitaa pysähtymisestä, jos sattuu kirppiskyltti tien varressa :):)

 
At 10/9/12 20:22 , Blogger saija said...

Me ollaan aina oltu vähän tälläisiä roskisdyykareita... Merimies voi varmaan kertoa enemmän Finlaysonin alueen avolavaroskiksista... :D

 
At 10/9/12 21:05 , Anonymous Anonymous said...

Suosittelen tuoleja! Omasta lapsuudesta on edelleen yksi samanmoinen tallessa, ja tuoli on täysin voimissaan. Kestää myös kevyesti satakiloisen herrasmiehen painon, vaatii toki kapoisen takapuolen, ettei vallan lattialle muksahda :) Jos jostain kumman oikusta meinaat tuoleista luopua, ilmoittaudun vapaaehtoiseksi vastaanottajaksi :)

 
At 10/9/12 23:30 , Blogger kata said...

Ihania löytöjä. Mistä oot muuten ostanut ruskeita pahvisia kansioita, joita näky jossain vanhassa postauksessasi. Ne mitä olit tuunannu kontaktimuoveilla?

 
At 11/9/12 11:39 , Blogger Crea Vintage said...

Me encanta tu blog,tienes cosas preciosas
Un saludo

 
At 11/9/12 12:03 , Blogger maiju said...

Kuulemma on yhtäsuntoista niistä löytyny..;)

 
At 11/9/12 12:04 , Blogger maiju said...

Nämä on kyllä tukevat, toinen on jo mökillä ja toisen Paavo vei leikkeihinsä :)

 
At 11/9/12 12:05 , Blogger maiju said...

Hei, niitä ei varmaankaan saa mistään kaupasta, sillä nappasin nämä kaksi töistä mukaan kun niitä tuli mieletön pahvilaatikko jostain keskusvarastosta ;)

 
At 11/9/12 14:03 , Blogger Pieni Lintu said...

Ai että mikä löytö!! Sarviksen muoviastioita on mökillä meillä paljon appivanhemmilla..päivittelivät kun kerroin, että ovat arvokkaita ja haluttua tavaraa. :) Olen myös himoinnut mökin ulkovaraston "ullakolta" muutamaa pinnatuolia, mutta appiukko ei tajua...sanoo vaan että eikö teillä oo hyvät tuolit ja voihan ne maalata jos väri ei miellytä. Hmh..

Toi eka kuva on vallan ihana - ihan kuin jostain 70-luvun mainoskuvasta. :)

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home