Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| A HAPPY ENDING

Dec 20, 2012

| A HAPPY ENDING

Iltaa! Hyvä kun olin ehtinyt enteriä painaa edellisen postauksen jälkeen, niin johan oli Envelopesta tilatut tyynynpäälliset postilaatikossa! Joku tonttu kai kuuli mun valituksen. No joka tapauksessa halusin siis ilman muuta kertoa, että tilaamani tuotteet ovat nyt kaikki tulleet perille. Sen lisäksi, että Envelop antoi mun pitää värivirheellisen rusettityynyn, lähettivät he mulle siitä korvikkeeksi vapaavalintaisen päällisen sekä yllärinä vielä toisen kappaleen rusettityynystä! Harva firma sentään näin hyvin paikkaa mokiaan, pakko sanoa. Uudet päälliset tulivat keittiöön sopivasti keventämään joulutunnelmaa. Kuusi nr 1 on jo kannettu sisään sekä koristeltu, kakkonen odottaa suihkussa vuoroaan :)





Niin ja mulla oli tänään äitiysloman eka päivä - oi ihanuutta ja autuutta, kun sai heräillä omaan tahtiin, syödä merimiehen laittamaa puuroa ja mustikkasoppaa aamupalaksi ja sen jälkeen kotoilla tekemättä mitään! Tän tunteen kun sais pullotettua pahojen päivien varalle... Viimeisissä kuvissa on muuten Paavon dagis-askarteluja eli helppo diy-idea tehdä metallipurkista lyhty. Sisällä on led-kynttilä, just in case.




Hi! A day after my previous post about Envelop, my order arrived! So typical :) So to give you the full picture about my order, I want all you to know that I have recieved all the products that I´ve payed for. And more. It maybe took a while, but who cares when the cushion covers I recieved are so nice! As I wrote earlier, I was unhappy with the Bows cover being mint green. Envelop said that I can keep it and have a new cover of my choice to replace it. And now when I opened the parcel there was not only one cover, but two covers the another one being the lovely Bows! So no more unhappy faces, the company seems to keep their promises after all!


// m


Labels: , , ,

5 Comments:

At 20/12/12 21:36 , Blogger selma said...

Mullekin on sattunut kohdalle lähiaikoina monia hyviä palvelukokemuksia ja se kyllä lämmittää. Ihana joululahja sulle! Ja mahtavaa äitiyslomaa; nauti!

 
At 20/12/12 23:21 , Anonymous Katja said...

Ihanan värinen seinä. Ja ihania tyynyjä. Hyvää äitiyslomaa :)

 
At 21/12/12 14:40 , Anonymous Tiinakaisa said...

On niin kivoja tyynyjä, että nyt täytyy harkita tilausta! Ja kun asiakaspalvelukin toimi lopulta niin hyvin, niin hyvä.

Nautiskelua ja kiireettömyyttä nyt äitiyslomalaiselle <3

 
At 21/12/12 14:51 , Blogger Annie said...

Happy End :) Yeah!

 
At 21/12/12 18:51 , Blogger Valkoinen Puuhevonen said...

Niin kauniita!

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home