Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Feb 7, 2011

COFFEE TABLE. Tuntuu ikuisuudelta, kun viimeksi olin täällä päivittämässä jotain järkevää. No nyt yritän senkin edestä eli seuraavassa tulee kuvallisia todisteita viime viikonlopun inspiraatiopuuskasta. Sen seurauksena sain järjesteltyä olohuonetta uuteen uskoon eli päivitettyä vähän keväisempää ilmettä. Värit kiinnostavat edelleen kovasti ja nyt onkin jatkuva haku päällä, jotta löytäisin lisää kivoja tyynyjä. Tulee vaan niin myöhässä aina nämä sisustustrendit tänne Suomeen eli romanttisia pellava- ja tekstityynyjä kyllä löytyy kyllästymiseen asti, mutta kivoja väriprinttejä ei millään. Ärsyttävää...

Olohuoneen isoin muutos on sohvapöytä, joka syntyi yhdistelemällä kaikkea jo ennestään meiltä löytyvää eli vanhasta ovesta tuli kansi ja kahdesta pullokorista runko. Keskellä on kolmas kori, mutta se ei tue pöytää. Toimii vain lehtikorina. Iso sohvapöytä oli tosi toivottu muutos, sillä kaipaan tähän paljon tilaa teekupeille, kynttilöille yms! Puhumattakaan lukemattomista mahdollisuuksista muuttaa "sisustusta" tässä :) Nyt pöydällä on kokoelma kynttilöitä, kaikki kirppiksiltä. Keväisiä päiviä!

Hi, some new pics from my living room. This time I have created a new coffee table from old stuff: a vintage door together with two wooden boxes and it was finished! Simple but still practical! Do I need to say how much I like the thousand possibilities to change decorations here, hihi :) I´m still graving for new colourful cushions to really spice the spring wibes here. Lovely with the sunshine...oh yes!


inspiring spring everyone | maiju

Labels: , ,

11 Comments:

At 7/2/11 20:59 , Blogger Uuden Kuun Emilia said...

Jos oot yhtään ompelija tyypiä, niin tsekkaa Amy Butlerin kankaat! Siellä on kivoja kuoseja,tummiakin värejä ja kivoja kuvioita!

Ihanalta näyttää, jaiks! :)

 
At 7/2/11 21:07 , Blogger selma said...

Todella ihanan näköinen olkkari! ja pidän tosi paljon inspiraatiopuuskista ja uudelleenjärjestelyistä puhumattakaan kirppislöydöistä:) Muhun kolahti lujasti oddbird pyöreät tilkkutyynyt ja fokusfabrikin kankaat tyynyihin.

 
At 7/2/11 21:13 , Blogger valkea höyhen said...

Kiva värimaailma.
Mistä on peräisin tuo sohvalla oleva mustavalkoinen "hevostyyny"? Se kolahti erityisesti. :)

 
At 7/2/11 21:23 , Blogger maiju said...

Voi kiitokset kommenteista ja kehuista, ja vinkeistä sen puoleen! Aina pari tyynyä onnistuu, vaikka en mikään himo-ompelija olekaan :)

Valkea höyhen: Dala-häst tyyny on jostain marketista ja ostettu puolitoista vuotta sitten. Aina kannattaa piilottaa hyvät jutut vähäksi aikaa sen sijaan, että hankkiutuisi niistä eroon. Tämä tyyny on tätä osastoa :)

 
At 7/2/11 22:58 , Blogger Elli said...

Aivan ihana olohuone. Oispa mullakin samanlainen. Taytynee alkaa metsastamaan vanhaa ovea :) (ja isompaa olohuonetta... :D)

 
At 8/2/11 11:09 , Blogger Kotilo said...

Upeaa! Ihanat värit ja kelpo sohvapöytä. Nam!

 
At 11/2/11 19:53 , Blogger June said...

Mä niin rakastan teidän olohuonetta! ;)

 
At 14/2/11 18:34 , Blogger mizyéna said...

Heippa, ensimmäistä kertaa olen blogiasi kurkkaamassa ja pidän paljon näkemästäni. Kauniita kuvia ja ihana sisustus teillä. Terkkuja kaukaa lämpimästä :))

 
At 2/3/11 23:36 , Blogger Alice_Uber_Alles said...

Hello! :)
I just wanted to say i adore your living room! The colour combination is mind blowing - I like how it's mainly white/light coloured and then pink, red, bright colours pop-out!
Very nice! Inspiring!

Aliki

 
At 12/3/11 09:44 , Blogger Maaike said...

well-done decorating here! I love the light sphere, very comfortable. Have a great weekend,
love Maaike

 
At 8/5/13 08:31 , Anonymous Anonymous said...

Electrical muscle stimulation is utilised to make the muscle tissues
contract. There are no shorts minimize when it
will come to losing weight or toning your muscle groups.


Also visit my site; phonereplica.info

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home