Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

OH, YES!!!

Nov 15, 2011

OH, YES!!!

Oon käyny viikoittain katsomassa erään tutun antiikkitrokarin sivuja ja sieltä toteamassa, että on se Askon tiikkinen yöpöytä edelleen myynnissä. Hintaan € 35.oo. En ole lähtenyt siitä kauppoja hieromaan, koska ajattelin saavani samanlaisen vielä joku päivä SPR:n kirppikseltä parilla eurolla. Ja tänään oli sitten tuo päivä - tsekkasin 3 sekunnissa pöydän liitokset ja tukevuuden ja nappasin kainaloon. Kustansi € 4.oo, happy! Niin ja väri on tässä vielä parempi (musta/puu) kuin antiikkikaupan omassa.

Kotona nopeat stailaukset kilpaa auringonlaskun kanssa ja siihen se saikin jäädä, merimiehen puolelle. Vaasi on sekin kirppikseltä € 2.oo, lämmitti löytää se, kun ei niitä Ferm Livingin maljakoita tule kuitenkaan koskaan tilattua.

Meillä on muuten tänään kinkunpaistovalvojaiset, mies tuijottaa paistomittaria rasittavan tiheää tahtia.. on se sellaaanen mun mussu .yöpöytä * nightstand | asko / vintage
pupu * bunny | kaunis pieni elämä shop
maljakko * vase | flea market


I´ve been looking for this kind of a nightstand, when I few weeks back first spotted one on antique dealers webpage. However, the price was too high for me (€ 35.00), so I trusted my luck to find similar with far less euros. Today was the day and I paid happily € 4.oo for this vintage nightstand made by the Finnish Asko. Happy!| m

Labels: ,

14 Comments:

At 15/11/11 19:54 , Blogger Hanna said...

Hieno löytö, tuollaista tulee kyllä niin hyvä fiilis.

 
At 15/11/11 20:19 , Blogger selma said...

Onneksi odotit! Mahtavat ja niin on toi pupukin!

 
At 15/11/11 21:58 , Blogger Merja K said...

Onnittelut, hieno löytö!

 
At 15/11/11 22:20 , Blogger Evi said...

Ihana, täydellinen!!! :)

 
At 15/11/11 22:28 , Blogger saija said...

Tykkäys kinkulle merimiehen siskolta <3

 
At 15/11/11 22:55 , Blogger Pieni Lintu said...

Voi venäjä - missä sä näitä löytöjä teet, kun tuntuu että kun kiertelen täällä meillä kirppareita niin löytyy pelkkää kakkaa. :P No uudella Suvikirpparilla en vielä olekaan käynyt.

 
At 15/11/11 23:04 , Blogger Hyvä Mieli said...

On se aina jännää, kun ne etsimät jutut tulee sitten vastaan, ennemmin tai myöhemmin. Joskus se odotuttaa pidempään ja joskus sattuu niin somasti, että löytyykin melkeinpä heti, kun on jostain 'jutusta' ajatuksen saanut. Silloin kun ne tulee hyvinkin lyhyellä odottelulla vastaan, tuntuu joskus jopa hieman oudolle, miten se voikin näin heti vastaan 'kävellä'. Tiedät varmaan mitä tarkoitan;)

 
At 16/11/11 08:53 , Anonymous Anonymous said...

Vau, mikä löytö! Myös vaasi on todella kaunis, ansaitsee paikkansa pöydällä :).

 
At 16/11/11 09:11 , Blogger Heidi said...

Hieno pöytä - ja ihana bunny :)

 
At 16/11/11 12:09 , Blogger Maria G said...

Melkoinen löytö ja halvalla. Onnea uudelle yöpöydälle!

 
At 16/11/11 16:00 , Blogger maiju said...

Hei kaikki ja kiitokset kehuista, pöytä on helmi eli onneksi maltoin odottaa! :)

Pieni Lintu: en osaa tuohon sanoa muuta kuin että käyn kirppiksillä tosi usein, pari kertaa viikossa ehkä? Suvikirppis on ihan ok, sen lisäksi käyn mm. Fyndiksessä, Charles Lindholmilla, SPR:llä, Jupiterissa, Omatorilla ja Eva & Adamissa. Eli onhan noita ;) En juurikaan hae mitään tiettyä, mutta onhan mielessä aina noita juttuja mitä haluaisi löytää. Ehkä se auttaa? Kiva saada kommentti saman kaupungin kulkijalta :)

Juulia: Vaasissa oli Anttilan tarra pohjassa, hinta 24.90 mk :):)

 
At 16/11/11 16:05 , Blogger Pieni Lintu said...

No mä käyn kyllä tosi harvoin..ja onhan se aina säkää mitä sattuu olemaan kulloinkin. :)

 
At 16/11/11 16:21 , Blogger maiju said...

Joo niin on. Välillä ei löydy kyllä yhtään mitään. Mutta todennäköisyys hyville löydöille on tosiaan aina suurempi mitä useimmin käy. Tätä ei aina kaikki kaveritkaan tajua, heh :) Keskustasta en sit puolestaan löydä mitään, kun siellä käyn niin harvoin :)

 
At 16/11/11 18:33 , Blogger omuus said...

Tykkäyksen arvoiset löytö ja stailaus!

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home