Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| SOMETHING TO LOSE

Jan 9, 2012

| SOMETHING TO LOSE

Käsi pystyyn moniko on päättänyt karistaa muutaman talvikilon uuden vuoden jälkeen? Täällä on yksi, joka jälleen haluaa mahtua ihanaan All Saints & Spitalfieldsin harmaaseen trikoomekkoon (kuvat vuoden vanhoja). Tarkoittaa, että herkut veks ja lenkkarin nyörit kireälle. Ajattelin postata asiasta tännekin, jotta pysyn ruodussa (yleensä auttaa, kun mainostaa jotain kovaan ääneen ja julkisesti) :) Eli tyyliblogia tästä ei ole tulossa, heh no way... :)

Hands up if you are trying to loose couple of pounds at the moment? I´m waveing over here, because I want to look nice in my All Saints & Spitalfields dress. These photos above were taken maybe a year ago. But I will get there - it usually helps to talk about things loud :) And to have clear goal pictures!stay strong! | m

Labels: ,

12 Comments:

At 9/1/12 20:35 , Blogger Aniliini said...

Hep!

 
At 9/1/12 20:55 , Anonymous Anonymous said...

Voi, joudun valitettavasti käteni kohottamaan...

Asetin pari vuotta sitten itselleni yläpainorajan.
Pysyinkin siinä hyvin, mutta tuo mennyt syksy sai minut suklaan pauloihin siihen malliin, että nyt vaaka näyttää yli kolme kiloa ylärajan yli. Huono suunta. Ja farkut kiristää. Eiei.
Nyt kyllä loppui herkkumussutus. Aloitin karkkilakon ja siirryn taas perjantai=herkkupäivä-meininkiin, joskus on kuitenkin saatava sitä suklaatakin :) Mutta ei ihan joka päivä!

-Maaria

 
At 9/1/12 21:13 , Blogger Annina said...

täällä myös sama juttu. eli muutama kilo olisi mukava saada pois jotta saisin taas koko vaatekaapin sisällön käyttöön

 
At 9/1/12 21:18 , Blogger Heidi said...

Hiphei, täällä ollaan, samassa veneessä. Tosin mulla kyse ei vain muutamasta "ylimääräisestä", puhutaan kymmenestä(-nistä).
Ja olen samaa mieltä että kissa nostetaan pöydälle, kun ei muu auta :))
Koitan tässä kuussa jättää sokereita ja vehniä pois. Lisäsin rahkaa ruokavalioon ja veden määrää.
Huomenna alkaa pilates ja ke bodypump.
Saas nähä!
Tsemppiä sinnekin!!

 
At 9/1/12 21:21 , Blogger Sari said...

Käsi kohoaa täälläkin suunnassa. Muutama kilo pois, kiitos. Sitten on tämäkin mamma onnellinen... ;-) Vaan ei ole helppoa tällaiselle herkkup...lle. Mutta yritystä löytyy, toivottavasti johtaa johonkin.

 
At 9/1/12 22:28 , Blogger Rumour has it said...

My goodness, you already have THE perfect shape!! :)

PS. I deleted the comment up here (is from another blog I wrote some time ago)
Marjolijn

 
At 9/1/12 22:28 , Blogger Ilona said...

Komppaan! Kun nyt ensin saisi tuon tautikierteen katki, niin pääsisi hikoilemaan salille...

 
At 9/1/12 22:33 , Blogger maiju said...

Maaria // Kuulostaa hyvältä - karkkia täytyy välillä saada, muuten kiristyy pinna liiaksi. Tsemppiä lakkoon - se on paras tunne, kun ne housut taas mahtuu ilman kiristyksiä!

Eimie // Naulan kantaan! Minäkin haluan mahtua kaikkiin mun vaatteisiin, ei muuta.

Heidi // Tsempitykset - mulla on tuo sama eli vedenjuontia pitäis lisätä ja paljon. Turhat hiilarit oon myös karsinut pois, vaikka ihan ilman en juoksijana voi olla.

Sari // Repsahdus on toinen nimeni, mut nyt onnistuu vai mitä!

Marjolijn // You are too sweet - I´m afraid the dress would not look now as nice as in the pictures. I only want to fit my clothes! :)

 
At 9/1/12 22:34 , Blogger maiju said...

Ilona // Mä oon aloittanut liikkumisen (=juoksun) nyt jo kolme kertaa - kaksi edellistä on katkennut flunssaan heti alkuunsa. Ei kiva!

 
At 9/1/12 23:03 , Blogger Akka said...

Täälläkin kohoaa käsi ylös -ja korkealle! Mulla on samaten yksi All Saintsin vanha mekko tsempparina. Ja pakko kertoa: myös miehen joululahjaksi ostama upea nahkahame. Mies oli katsonut koon jostain mun vanhasta hameesta ja verrannut vielä ihan livenäkin siihen, että on varmasti hyvä. Sitten jouluna paketin avattuani vaan nauroin, ettei tää tule mun päälle menemään eikä ainakaan näyttämään hyvältä :D Mutta lupasin (itselleni), että maalis-huhtikuussa viuhdotaan sillä hamosella.

Olen vaan ihan älyttömän perso makealle ja tähän asti ollut laiska liikkumaan, vaikka liikunnasta tykkäänkin. Moni muu asia on mennyt vielä sen edelle. Mutta nyt lähtee ja olen siitä varma! Tosin joitain herkuttelupäiviä pitää suoda mutta ei enää joka päivä.

Tulipa tarinoitua mutta osui niin sopivasti kohdalle. Paljon tsemppiä myös sulle! :)

 
At 9/1/12 23:35 , Blogger Pieni Lintu said...

Mulla on mussuttaminen ryöstäytyny käsistä tässä sairaana ollessa..on vaa napsinu kaikkea suklaata ja sellasta koko ajan. :P

 
At 10/1/12 02:22 , Blogger Marja said...

Mäkin kipuan penkille sun seuraksi :) Muutaman vuoden sain itseni pysymään hyvin kuosissa mutta jotenkin mennyt pimeä syksy sai minutkin sortumaan liialliseen herkutteluun... ja eikös meikäläisessä harmillisesti näy ne herkut heti... joten let´s do it! Yksi herkkupäivä viikossa, ja loppuaika lenkkeillen :)

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home