Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| A LIME PIE YOU MUST TRY

Aug 25, 2012

| A LIME PIE YOU MUST TRY

Lauantai aamu, oot paras! Ainakin jos herää pirteenä, lukee hyvän kirjan loppuun ja pääsee sen päätteeksi vielä aamulenkille. Ja muistaa nälkäisenä kotiin tullessa, että jääkaapissa on eilen tehty limepiirakka ;). Nopeen suihkun ja aamupalan jälkeen kahvi ja pala piirakka oli niin hyvä yhdistelmä, että päätin jakaa ohjeen tännekin. Jos joku piirakka on helppo, niin tämä! Vinkkinä vielä se, että piirakan pohja on ohjeessa melko reilu eli kannattaa taputella pohja mahdollisimman ohueksi ja käyttää taikinasta vaan sen verran mitä tarvitsee, jotta täyte pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Niin ja jääkaappikylmänä tämä on ehdottomasti parasta, hurjastelijat lisäävät vielä kermavaahtoa kaveriksi. Mutta nyt loppupiirakka lähtee mökille, heipat!

Saturday morning, you are the best! I woke up this morning feeling very rested and happy. I finished a book I was reading, went jogging and when I was coming back home - remembered that I had this amazing lime pie waiting for me in the freezer! You must try this, if something is easy to make, this is! A tip of mine is to make the pie crust very thin so that the creamy and sour filling really "stand out". You should eat it well chilled and those very daring ones serve with a whipped cream :) Now me and the rest of the pie are aheding to the cabin, be well!

/ m

Labels:

11 Comments:

At 25/8/12 13:26 , Blogger Anni said...

eikö tosiaan sokeria ja munia vaahdoteta keskenään tossa täytteen valmistuksessa?

 
At 25/8/12 13:43 , Blogger Heidi said...

La-aamusi kuulostaa melkosen täydelliseltä!! Ja mikä hemmotteluhetki lenkin päälle, oioi ja nam! :) Mukavaa viikonloppua!

 
At 25/8/12 13:46 , Blogger Pieni Lintu said...

Nam, herkkua varmaan!

 
At 25/8/12 14:24 , Blogger maiju said...

Hei Anni, voi niin varmaan tehdä jos haluaa, mutta mä vispasin vain kerman ja hyvä tuli! Täyte on valmiissa piirakassa kiinteää, mutta pehmeää eli kuohkeus häviää joka tapauksessa uunissa.

 
At 25/8/12 16:01 , Blogger Anni said...

ok, täytyypä kokeilla, kiitti reseptistä! :)

 
At 25/8/12 21:51 , Anonymous Linn said...

I simply love pies, cakes, desserts - anything sweet really - with the taste of lime or lemon. It balances the sugary sweetness in a nice way. Feels fresh, and almost healthy... (fooling myself again ;-)).

 
At 26/8/12 03:26 , Blogger Unknown said...

OOH! look so yummy!

x

 
At 26/8/12 08:58 , Blogger selma said...

Pakko saada!

 
At 26/8/12 09:37 , Anonymous lisa said...

Your photos make me smile. And dreaming away. Beautiful

 
At 27/8/12 00:25 , Blogger Petra said...

I will sure try this some day, looks tasty!

 
At 28/9/12 15:36 , Blogger Bella said...

Kiitos reseptistä, se on suosikkini! Jaoin sen omassa blogissani kaikkien iloksi! :)

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home