Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| LIVING ROOM UPDATE

May 8, 2012

| LIVING ROOM UPDATE

Hei taas! Pyörin elisen tornadona ja sain vähän uutta järjestystä olkkariin, joka talven jäljiltä on ollu yksitoikkoisen mustavalkoinen. Rajansa kaikella, mustavalkoisuudellakin. Piipahdus naapurissa sai siis toivotun inspispuuskan aikaiseksi ja uusi ilme löytyi lisäämällä pari julistetta ja siirtelemällä vanhoja juttuja eri asentoon. Vähän neonvärejäkin, vaikka kuva taittaa pahimmat shokkipinkit pois :)
Jos tästä nyt jotain muuta haluaa sanoa, niin esim. lehtipinoja voi uudistaa laittamalla osan lehdistä kivoihin lahjapaperipusseihin. Jämäkät pyramidipussit löysin Tigerista. Kivi-tuikkukin sai uutta asustetta matonkuteista.
Niin ja noi tarrat - tanskalaiset juhli jotain pyhäpäivää viime perjantaina eli kaupat oli kokonaan kiinni (grrr). Siinä samalla sitten kun käveltiin pitkin tyhjiä katuja, viihdytettiin itseämme bongailemalla mainospylväistä julisteita ja tarroja. Aika monta lähti mukaan.
Our 3-day trip gave much needed inspiration to update our living room. I was bored to death to have only black and white & white and black. Still I didn´t know what to do to change things. But couple of new posters, neon candles and organizing my old stuff differently finally solved the problem! Sometimes you must go far to see near :D


             // maiju


Labels: , ,

17 Comments:

At 8/5/12 20:27 , Anonymous StickerPress said...

Hello,

Blog seems to be very interesting. Thanks For sharing such a nice blog. It’s great pleasure to get the chance to comment on such an informative blog.

Norway based Stickers Press Company offering Stickers til din begivenhet.We are one of most leading company in Norway proives services like Vannflasker med egen etikett, Ulike Vinetiketter, Funny Vinetiketter,Julen Vinetiketter, Classic Vinetiketter, Baby og Barnedåp.

StickerPress Offers full services on Bursdag Vinetiketter, Mor og farsdag Vinetiketter, Astro Vinetiketter, brus etikett, Chocolate Vesker etc.


StickerPress
http://www.stickerspress.com

Phone: +47 7391 2420
E-mail: post@stickerspress.no

 
At 8/5/12 21:19 , Anonymous Anonymous said...

Hi, May I ask you, where you have bought the skull print (I live in Cph)? Thank you

 
At 8/5/12 21:33 , Blogger maiju said...

Hi, I bought it from FindersKeepers design market that was in last Sunday. Unfortunately there is not any informations about the designer (?)

 
At 8/5/12 22:43 , Blogger Kamomilla said...

Tosi kiva tuo lahjapussi-idea!! Laitan korvan taakse :)

 
At 9/5/12 10:09 , Blogger Tyyne said...

Heeei, mikäs tuo viereisellä seinällä oleva taulu on? Näyttää ihanalta. Tuo tuossa linnunpöntön alapuolella, josta näkyy vain vilaus. Olis kiva nähdä kokonaisuudessaankin se :) Onko se lintu? Itse oon ollu niin inspiroitunut linnuista viime aikoina. Hullaannuin noista tarroistakin. Ja tietenkin tuo pieni puinen lintu on vastustamattoman suloinen :)

 
At 9/5/12 16:42 , Blogger //Terhi said...

Sinulla on kadehdittavan hyvä silmä sommitella. Taas aivan mahtava juttu. Kiitos inspiraatiosta.

 
At 9/5/12 17:04 , Blogger selma said...

Ihanalta näyttää! Olipa kiva yllätys, kun toi tiger-kerju avasi myymälän naapurikylään. Meidän tytötkin oli ihan riemuissaan:)

 
At 9/5/12 18:52 , Blogger maiju said...

Hei Tyyne, kuva on Tiina Lehtimäen akvarelli, jossa yllättävää kyllä ei ole aiheena lintu vaan pääkallo! Jos haluat nähdä sen kokonaan, niin ota tageista "living room" ja saat kaikki olohuoneaiheiset postaukset näkyville. Pieni puinen lintu on sitä miltä näyttääkin eli joku vanha Aarikka :)

 
At 9/5/12 18:54 , Blogger maiju said...

Kiitti Tiina, aina tämä vaatii jonkin verran hakemista, että löytää hyvän kokonaisuuden. Välillä ei onnistu ollenkaan eli seuraa luovutus ja tavarat saavat jäädä niinkuin ne oli, heh :)

 
At 9/5/12 18:56 , Blogger maiju said...

Jostain luin, että Tigerin on tarkoitus avata kauppa melkein joka cityyn Suomessa. On tosi tervetullutta! Kaikki ne ihanat kuviolliset origamipaperit, värikkäät narut, kortit yms yms!! :D

 
At 9/5/12 19:37 , Blogger Niina said...

Tunnustus sinulle! Tästä löytyy:
http://tuntumani.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

 
At 10/5/12 10:58 , Blogger VISITOR/Reetta said...

Tosi viihtyisä ja inspiroiva olohuoneen nurkkaus! Ja nuo lamput ovat erityisen hienot :)

 
At 10/5/12 17:46 , Anonymous sofie said...

Hi there, were can i buy your crazy beautiful industry inspired lamps?

livingblog.dk

 
At 10/5/12 22:13 , Blogger maiju said...

Oi kiitos, tunnustus lämmittää aina sydäntä! Täytyypä miettiä, miten vastaan haasteeseen...:)

 
At 10/5/12 22:14 , Blogger maiju said...

Kiitti, itsestä ainakin tuntuu että lookki päivittyi sopivasti! Lamput on Pariisista, aika vähän käytössä mutta talvemmalla niissä on just sopivan pehmeä valo.

 
At 10/5/12 22:16 , Blogger maiju said...

Hi Sofie and thank you :) Search for "Jielde" and I´m sure you find something. They are vintage lamps manufactured in 5ties in France. I see your blog is dk. - there are at least two stores in Copenhagen centrum that sell Jielde.

 
At 11/5/12 10:14 , Anonymous Maria said...

Kivalta näyttää :)

<3 Maria
www.elegantandfancy.blogspot.com

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home