Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Jan 24, 2011

HURRY HURRY. Kamalasti tapahtuu nyt joka rintamalla. On kuntoprojekti, tutkimusprojekti, kotiprojekti ja vielä keväinen Pariisin matka tulossa maaliskuussa! En silti valita, näin aktiivinen en ole ollut sitten kesän ja eiköhän näillä eväillä se kevätkin joskus tule. Mitta on niin täynnä tätä lunta ja jäätä. Kaatunutkin olen tänä talvena ennätykselliset yhdeksän kertaa!! Viimeksi tänään...

Täällä kotona ei kummempia ole tapahtunut, vähän väriä on yritys tuoda, mutta toistaiseksi laihoin tuloksia. Tykkään edelleen tästä lilasta eli ehkä sille jostain vielä kaveri, niin johan piristyy atmosfääri. Tulppaanit ovat vuoden ensimmäiset. Lakastuivat päivässä, joten ennen sipulikukkia tyydyn ainoastaan ihailemaan, miten sisukas oliivipuuni luo uutta vihreää lehteä, jes jes!! Kohta nukkumaan. Voikaapa taasen hyvin!
Hi! I have million new projects going on: my research project, house project, fitness project and a trip to Paris in March! Lucky me, I haven´t been this active since last summer so I feel great. In home front I´m looking inspiration from bright colours such as this lila. Well needed in here Finland where we reallt have snow up to our ears. At least I have :)

all the best | maiju

Labels: ,

5 Comments:

At 24/1/11 23:53 , Blogger Mirjami said...

Tykkään kovasti!! Tosi makee toi sohvapöytä, joka sinulla on.

 
At 25/1/11 10:49 , Blogger Parolan asema said...

Minä ihastuin heti tuohon ihanaan kukkaiseen peittoon(ko), on muuten upea kangas, onko vanhana löytynyt vai tekeekö joku vielä noin ihania kankaita? Oh, oliivipuu, pitäisköhän sitä itsekin jo uskaltaa moinen ostaa? :)

 
At 25/1/11 23:13 , Blogger Virpimaarit said...

Ostin samaisen värisiä tuppaaneja kymmenen, ovat kestäneet viikon hyvänä. Pohjalla vain sentti vettä jos ollenkaan välillä kun en ole ehtinyt lisätä! :)

 
At 26/1/11 11:56 , Blogger Heleen said...

Leikkasitko tulppaaneille uuden imupinnan, kun laitoit maljakkoon; eli terävällä veitsellä kukasta pieni pätkä varresta pois, pitäisi vähän paremmin kestää. Toimi ainakin minulla, kestivät viikon.

 
At 27/1/11 11:57 , Blogger maiju said...

Parolan asema: Olen tehnyt peiton itse eli kangas on todellakin kirppislöytö, jonka olen ommellut yhteen tikkikankaan kanssa. Värit ovat kovasti omaankin mieleen, vaikka en juuri tykkä pastellisävyistä :)

Heleen: Leikkasin kyllä kukista osan vartta pois eli imupinnan olisi pitänyt olla kunnossa. Harmittaa, että niin nopeasti lakastuivat :(

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home