Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| PINE CONES

Nov 24, 2011

| PINE CONES

Meillähän ei ole olohuoneessa tällä hetkellä lainkaan sohvapöytää, missä on omat hyvät ja huonot puolensa. Telkkarin edessä mässäily on yleensä aina pientä säätämistä, mutta toisaalta välttyy (=vältyn) raivaamasta tavarakasaumia olohuoneesta. Ollaan siis ihan tykätty tästä kahden rahin yhdistelmästä.

Jotta rahien kangas säästyisi pahimmalta, on toisen päällä tällainen keittiötason jämäpalasta tehty laskutasosysteemi. Käsittelin palan Osmolla ja teippasin kantit mustalla sähköteipillä. Hoitaa asiansa :)Hirvensarvi on ollut tuossa jo hetken ja nyt se sai kaveriksi ison lasipurkin. Laitoin purkkiin ison kynttilän ja kaksi isoa käpyä. Taas on tunnelmaa :) Ja illalla vielä paranee, kun pari ystävää tulee glögille!

It´s no suprise I like to make small arrangements all the time. This time I used a large glas bowl, white candle and two pine cones. I have it in our living room - instead of having a sofa table, we have two footstools in front of the sofa. To make coffee drinking and eating little bit easier, we used a piece of wooden kitchen countertop on top of the other stool. I waxed it and taped the corners with black electricity tape. As easy as that! :)


| m

Labels: , ,

7 Comments:

At 24/11/11 14:58 , Blogger Hanna said...

Tyylikäs ratkaisu! Meillä lapset kasaavat tavaraa olkkarinpöydälle. Joka ilta saa niistä sitten naputtaa, että siistiytyy ennen nukkumaan menoa.

Mistä saa noin ihanan isoja ja uhkeita käpyjä?

 
At 24/11/11 16:01 , Blogger selma said...

Ai vitsi, miten makee! Usein tällaiset jutut on just niitä helmiä! Mukavaa iltaa glögin merkeissä ja etenkin ystävien seurassa:)

 
At 24/11/11 16:51 , Blogger Unknown said...

I love your style. Great idea to tape the corners of the kitchen countertop with electricity tape.

Love from Germany,
FrauSchmitt

 
At 24/11/11 17:25 , Blogger Hanna said...

Tosi hyvä idea. Meidänkin pitäisi kehittää jonkunlainen taso rahin päälle. Kauniilta näyttää myös nuo kävyt kynttilän kanssa, kun joskus löytäisi tuollaisia kauniita käpyjä.

 
At 24/11/11 23:19 , Blogger maiju said...

Hanna, oon pominu kävyt ihan jostain maasta. Näiden löytäminen on harmi kyllä aika sattumaa :/

 
At 25/11/11 08:42 , Blogger Heidi said...

Tosi hieno. Tulee mieleen, mitä kaikkea purkkiin voisikaan laittaa käpyjen tyyliin - ehkä punottua köyttä, havunoksia tai vaikka sammalta, ihan mitä vaan :)

 
At 25/11/11 10:23 , Blogger maiju said...

Todellakin Heidi, näin isoon purkkiin mahtuu vaikka mitä. Ajattelin ensin laittaa siihen hyasintteja, mutta se ei jostain syystä toiminut (purkki oli jotenkin liian korkea).

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home