Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nov 14, 2011

WE NEED A PENDANT. Tänään aion todeta merimiehelle, että meidän täytyy keskustella. Nimittäin olohuoneen kattovalaisimen hankinnasta. Se tunne, kun jotain puuttuu katosta ja kokonaisuudesta, haha :). Eiku ihan vakavasti, niin joku lamppu sinne tarvitaan, vaikka en kattolampuista niin erityisen paljon tykkäkään. Jotain isoa ja kiinnostavaa... Hmmm. Odotukset eivät ole kovin suuret, sillä jo pintapuolisella nettishoppailukierroksella harhauduin sivupoluille. Nämä ovat parhaat seinälamput vähän aikaan, vai mitä tykkäätte? :) Ja kivoista kattolampuista saa myös vinkata!

At the moment we have only leads coming from our living room ceiling. A pendant is needed, but I don´t know where to start. I would prefer a large and interesting design pendant, but have found none with a reasonable price. Instead I found these adorable wall lamps, both would fit in nicely...;)


| m

Labels: ,

5 Comments:

At 14/11/11 16:34 , Anonymous Anonymous said...

No tee ite!

Valkoiseksi maalatuista oksista ja kristalleista tai mustasta/valkoisesta tyllistä tai paperista/paperinarusta tai romusta..
Voit itse siten määritellä koon ja tehdä miten massiivisen haluat.
Valaisimena näin silmissäni myös Finlaysonin kattauskilpailun yhdessä pöydässä olleen lennokkipilven..Varmaan kuva löytyy Finlaysonin sivuilta. Jättimäinen mobilehenkinenhän syntyy vaikka minkälaisista muodoista tai matskuista.

Tässä idean alkuja.
Oot niin luova, että osaat kyllä. Paloturvallisuus on tietysti itsetehdyissä tärkeä pointti.

Tykkäätkö muuten Midsummer tai Garland -valaisimista? Entäs Ikean Maskrosista? Tai Susanna Elon taiteltavasta lampusta, nimeä en muista..Entä Seppo Kohon tai Jukka Korpiheteen tuotannosta? Tai Petri Vainion Helmat? Ja Jonas Bohlinin valaisimet?

-Maaria

 
At 14/11/11 16:42 , Anonymous Anonymous said...

Niin Guuglailin vähän.. Se oli siis Susan Elo ja valaisin nimeltä Fly. Ja Midsummerhan on Tord Boontjen valaisin.
Itse tehtyyn Garlandiin löytyy ohje Parolan Asemalta. Tein itse viime jouluna ikkunalampuksi ja tykkään edelleen.

-Maaria taas

 
At 14/11/11 17:33 , Blogger Minna - Carefree Casualness said...

Tuo sarvipää -valaisin on melkosen magee!

 
At 14/11/11 22:49 , Blogger Netta-Natalia Löytynoja said...

Mulla tulee vaa mieleen Rydensin Captain valaisin, koska oon sitä tässä illan kuolaillu. Kylläkin lattia mallina, mutta katossaki hieno.

 
At 15/11/11 08:26 , Blogger maiju said...

Maaria: Itse tekeminen oli plan A, mutta siihen olisi tarvittu erinäisiä led-spotteja yms, joiden väriä ei useinkaan pääse ostohetkellä tutkailemaan, niin ja miltä näyttää sitten valmiissa lampussa. Tuntui liian isolta riskiltä... + into loppui tämän projketin kohdalla. Katson nuo vinkkisi läpi - KIITOS!!! :)

Ne-Na, I´ll check that out! Pienestä investoinnista on kuitenkin kyse, joten täytyy olla just nappiin :)

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home