Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Aug 17, 2011

OH, IT´S RETRO! Jostain on nyt tullut pahimman laatuinen retrokuume, jolle ei tunnu löytyvän nopeaa parannuskeinoa. Tänäänkin ostin kaksi keltaista Sarviksen muovimukia (0,60 €/kpl) ihan vain viattomassa keräilymielessä. :)
Mutta tätä toista löytöä en olisi ohittanut oli sitten retrovillitys tai ei. Vanha punainen Brion potkuauto on sen luokan harvinaisuus, että lunastin sen mielelläni 15 eurolla. Kaikki osat vaikuttavat olevan ehjiä ja tallella - jopa takana oleva musta luukku, joka kätkee auton rungossa olevan säilytystilan. Jotenkin arvaan, että menestys on myös Paavon osalta taattu. Eikä silläkään ole oikeastaan väliä, sillä tämä lämmittää vanhoista puuleluista ylikaiken tykkäävän mamman mieltä vielä pitkään! :)
Yes, the Swedes have an eye for design that still feels fresh after couple of decades. Brio is a classic brand that is especially famous for its wooden toys. So this was a real find that does not come around too often. I´m sure the kid will like it. Mummy is a fan already! :)


Lopuksi kiitos Annimannille blogitunnustuksesta, jätän siihen liittyvät kysymykset vielä hautumaan :)


| m

Labels: , ,

4 Comments:

At 17/8/11 20:57 , Blogger Ilona said...

Vau, mikä löytö ja mihin hintaan!!!

 
At 17/8/11 21:49 , Blogger Anne said...

Uijui miten hieno auto!

 
At 17/8/11 22:22 , Blogger June said...

Mieletön löytö!! :)

 
At 18/8/11 07:13 , Blogger Elsa said...

Miten pirtsakka!

P.S. Lamppuni maksoin noin 90 euroa, mielestäni melko tyyris.

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home