Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

| KONGLOMERAT!

May 14, 2012

| KONGLOMERAT!

Mobiilissa ei sovi kikkailla tai ainakin jostain syystä postaukset voivat hyppiä esiin, vaikka niin ei tarkoittaisikaan. Eli otetaan uusiksi tämä juttu Konglomerat-nettikaupasta, johon törmäsin muutama viikko sitten. Mukava, erilainen ja ennen kaikkea valikoimaltaan huippu nettikauppa, jollaisia ei ole tullut montaa vastaan Suomessa. Itse olen katsonut mm. noita P. Arrheniuksen muovilautasia ruotsalaisista nettikaupoista, mutta jättänyt tilaamatta. Tuntuu hullulta maksaa enemmän postikuluja, kuin mitä tuotteet yhteensä kustantavat! Kongolemerat on siis ilman muuta tallennettu suosikkina kirjanmerkkeihin siltä varalta, että tarvitsen uuden graafisen muovimaton, kivaa pikkutavaraa tai vaikka washi tapea. Heja, heja Konglomerat!

I wanted to do a post about this small Finnish webshop Konglomerat that I found some time ago. I love their selection of things: graphic plastic carpets, colorful small items and stuff for kids. There are not that many Finnish webshops that have as fun products as Konglomerat. Definitely a shop that is being saved among my bookmarked favourites!

Happy Monday folks! / m

Labels: , , ,

13 Comments:

At 14/5/12 12:09 , Anonymous Nordic leaves said...

Thanks for sharing!

 
At 14/5/12 12:19 , Blogger Pieni Lintu said...

Onko toi maatuskalelu - siis nuo elukat? :)

 
At 14/5/12 12:21 , Blogger Janne said...

oooo, i love all the stuff you are showing here....i have to check out the shop!! thanks!

 
At 14/5/12 12:30 , Blogger maiju said...

Hei, luulisin että on. Nekin on P. Arrheniuksen eli sillä hakemalla löytyy varmaan varmistus asiaan. Kivat joka tapauksessa! :)

 
At 14/5/12 12:58 , Blogger Pinja / Pinjacolada said...

Kiitos vinkistä! Menin just pari viikkoa sitten tilaamaan yhden tuollaisen muovimaton Sisutus ID:stä ja vaikka oli saman hintainen niin postikulujen kanssa tuli kalliimmaksi kuin tuolta olisi. Näinhän se monesti sitten menee! Noh, matto on tosi kiva ja jo käytössä, nyt meillä löytyy just nuo molemmat sun kuvan matot :)

 
At 14/5/12 13:18 , Blogger Noora said...

Kirjaimet näyttää kivoilta! Mä taas toivoisin löytäväni ne ruotsalaisesta nettikaupasta kun tällä puolen asun. Oletko bongannut mistään? :)

 
At 14/5/12 15:55 , Blogger satua said...

Kiitos vinkistä! Laitoin heti tilauksen menemään. Meiltä löytyy nuo eläinmaatuskat ja ne on tosiaan ihan sellaiset perinteiset sisäkkäin mahtuvat. Muoviset kylläkin.

 
At 14/5/12 23:24 , Blogger Henna said...

Vou nuo matot mää haluan! Keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen ehkäpä : )

 
At 15/5/12 08:59 , Blogger maiju said...

Jep, näin se aina menee - itse yleensä jos tilaan jotain, niin heti se sama tulee alennukseen jossain muualla, heh :) Niin ja meillä on näköjään sama mattomaku!

 
At 15/5/12 09:01 , Blogger maiju said...

Hei kokeile Mokkasinin kauppaa: http://www.mokkasin.com/sv/ Siellä on niitä ainakin joskus nähnyt!

 
At 15/5/12 09:02 , Blogger maiju said...

Noi maatuskat on tosi kivat ja niitä oon himoinnut meillekin. Lapsia niin kiehtoo laitella niitä sisäkkäin tai ainakin mun perinteinen maatuska otetaan heti leikkeihin, jos siihen silmä osuu :)

 
At 15/5/12 09:04 , Blogger maiju said...

Muovimatto on paras keittiönmatto - sanon viiden vuoden kokemuksella!! Eli et varmana kadu, jos sellaisen hankit. Omaani oon pessyt parilla tipalla fairya + harjaamalla kevyesti vanhalla tiskiharjalla. Ja kuivuukin nopeasti. Niin helppoa!

 
At 20/5/12 10:18 , Blogger Riikka - Hunajaista said...

Samaa mattoa haikailen! Mun blogissa on sulle haaste :) Riikka

 

Post a Comment

// Oh, you made my day!
Thank you for your comment //

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home