Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

my 2nd hand life

Jun 10, 2012

| BLOG BREAK

Nyt on ihan puhti pois blogin päivittämisestä. Ajattelin suosiolla laittaa kameran piiloon vähäksi aikaa ja napsauttaa koneesta virrat pois. Palaan, kun taas siltä tuntuu - kivaa kesää kaikille!


 

I´m blog exhausted. It feels like it´s time to put away the camera for a while and turn off my laptop. I´ll be back, when the time is right again - have a lovely summer everyone!





/ maiju


 

Labels: ,

Jun 8, 2012


Labels:

Jun 7, 2012

| EASY KITCHEN FIX

Pari teipinpalaa ja vanhaan keittiöön voi näköjään tykästyä uudelleen. No vaati se lisäksi sen, että siivosin muutaman kodinkoneen tieltä pois. Jos merimiehestä olisi kiinni, niin tässä keittiötasolla ei muuta oliskaan kun kodinkoneita. Metri x metrin jäätelökone oli viimeisin yritys. Kiva ajatus vaan tykkään enemmän siististä keittiöstä, jossa mahtuu tekemään jotain. Tiskata ei mahdu, sillä tiskiallas on erään näkkärin lailla pieni ja pyöreä. Laitapa kulmikas iso leikkuulauta sinne, niin jo on vähintään kolme litraa vettä lattialla!








Mutta joo, pieniä on meidän keittiömurheet. Sen verran pieniä, ettei niille tässä vaiheessa tehdä mitään. Mieluummin odotan muutaman vuoden ja vautsi mikä palkinto, kun se sitten saadaan kuntoon! Puinen tasokin vähän piristyi, kun sain pahimmat altaan vieressä olevat tummentumat hinkattua pois. Ja sitä paitsi - meillä se on pääasiassa mies, joka täällä viettää aikaa! :)

P.S. En meinannut uskoa onneani, kun löysin tänään tän keraamisen purkin neljällä eurolla!






I been complaining about our kitchen - how it is unmodern and ugly. Well, as it turns out I quite like it now after I did some taping - see those black triangles there! So after all, it could be worse, much worse I think. Only thing that really needs still some more fixing is that round small sink - try to wash a large, square cutting board and you´ll get almost a gallon water on the floor!

Btw, if you wonder about the porcelain jar, oh yes - it´s my latest flea find for 4 euros. Not bad!

❤ // m

Labels: , ,

Jun 5, 2012

| KITCHEN INSPIRATION

WOW! Keittiö kuin unelma - avara, valkoinen, yksityiskohdilla ja väreillä vapaasti muunneltavissa. Jos tilillä olisi vähän enemmän täytettä, niin olisin jo repinyt meidän nykyisen keittiön kaapinovet. I say no more.




WOW, what a dreamy kitchen! Spacious, white and easy to modify with different small things and colors. If I had some more dollars on my bank account, I would have teared down our ugly kitchen doors for some time ago. I say no more.


Kiitos kaikille kävijöille! Thank you all for visiting me!

 // m

Labels: ,

Jun 2, 2012

| RAINY DAY DETAILS

Aamulenkki juosten, pitkä aamupala, kirppiskierros ja thai-ruokaa ravintolassa. Siinäpä tämän lauantain ohjelma. Varmaan johtuu kylmästä ja sateisesta säästä, sillä TV & sohva -yhdistelmä vetää nyt puoleensa. Jopa kakluunia ja kynttilöitä ollaan iltasin poltettu! Just saatiin loppuun Game of Thronesin ensimmäinen kausi... Mitäs te muut?

Kuvista sen verran, että nahkainen satulalaukku on kirppislöytö parilla eurolla, olkikassi Tine K:n ja nuo posliiniset nupit tulijaisia Kööpenhaminasta. Niistä tuli tällainen sadepäivänkollaasi.




Hello! What have you been up to? I took a nice long morning run today, ate a long breakfast, visited flea markets and had thai food in a cosy restaurant. It´s still sooo cold here, so were are mostly wathing TV at nights and having candles and fire. Like in autumn... We just finished the 1st season of Game of Thrones..

About the pics: the brown leather saddle bag is a flea find for 2 eur, other bag by Tine K. and the porcelain door knobs from Copenhagen. Suitable for a rainy day collage.




// m


Labels: ,

Jun 1, 2012

| FRIDAY IN BLOOM

Moni asia päältä kaunis, kuten tämä sää tällä hetkellä.
Siispä ostin piristykseksi kimpun kukkia.
Toivottavasti ei ihan koko viikonloppua sada!








Friday flowers again.
To make me feel better as the weather is turning to winter here. Blaah.
I hope it won´t rain all weekend!


Have it well! //  m


Labels: , ,